Відбулися земельні торги у формі аукціону

У конференц-залі міської ради за присутності першого заступника міського голови Сергія Колотова та голови постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури та земельних відносин Олександра Остапчука відбулися земельні торги у формі аукціону, за результатами яких було передано в оренду земельну ділянку. Організатор земельних торгів — Новоград-Волинська міська рада. Виконавець земельних торгів — ПП «Фірма «СОМГІЗ».
Характеристика земельної ділянки — продаж права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 2,0 га строком на 5 років, що розташована за адресою: Житомирська область, м.Новоград-Волинський, вул.Олейнікова, 49-а. Категорія земель — землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Цільове призначення — для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
За результатами земельних торгів у формі аукціону, переможцем стало приватне підприємство «Лік Пак», яке зареєстроване у місті Новограді-Волинському (директор Тарасов М.А.).
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради