Пішла на конкурс краси, щоб врятувати однокласника

Пішла на конкурс краси, щоб врятувати однокласника

На конкурсі краси від модельної агенції «Nonik models», що нещодавно проходив у місті, однією з помітних учасниць стала Дарина Кучер з колегіуму, яка здобула титул «Друга віце-міс: старшокласниця, 9 клас».
Йдеться не лише про зовнішні дані, на яких грунтується будь-який подібний конкурс. Адже промову Дарини було обрано для оголошення зі сцени — про однокласника Івана Кітовського, котрий бореться з онкохворобою і потребує коштів на лікування. Вражені небайдужістю учасниці, глядачі у залі активно долучилися, тож під час конкурсу було зібрано 5 тисяч гривень, а днями Дарина повідомила «Звягелю», що благодійні кошти друзі вручили однокласнику.
— З дитинства я вірю у дива, а вони трапляються, коли дуже прагнеш, — пояснила свою ініціативу Дарина. — Поки живі мрії, — жива й надія, тому на конкурс я пішла, щоб допомогти Івану. Він — життєрадісний, прекрасний друг. Але страшний онкодіагноз — гострий лімфобластний лейкоз — не дає йому повноцінно радіти життю. Він потребує нашої допомоги, тому наш клас і школа створили групу на його підтримку та зверталися до керівників підприємств та фірм із проханням допомогти. Кошти надходять, але хвороба прогресує. Сподіваюся, що зібрані кошти подарують Івану шанс на одужання!
Якщо ви також вірите у диво, то долучайтеся. Реквізити благодійного рахунку: 5168 7573 0235 9734, Кiтовська Вiкторiя.
Юлія КЛИМЧУК