До школи — 12 березня

3 березня рішенням міської комісії з питань техногенно-еколологічної безпеки і надзвичайних ситуацій міста у деяких школах Новограда-Волинського призупинили освітній процес. Підставою для позачергового засідання стало рішення засідання відповідної Житомирської обласної комісії, у зв’язку з можливим зниженням тиску газу у транзитному газопроводі, внаслідок обмеження постачання природного газу на територію України, та попередження захворювання на гостру респіраторну вірусну інфекцію.
Врахувавши інформацію щодо збільшення в деяких школах міста кількості захворюваності учнів на гостру респіраторну вірусну інфекцію, було прийнято наступне рішення: призупинити освітній процес із 4 по 11 березня 2018 року включно у закладах загальної середньої та позашкільної освіти, які опалюються природним газом (НВК, ЗОШ №2, 3, 5, 7, 8, 9 СШ №4 та колегіум) та рекомендувати закладам вищої освіти, які опалюються природним газом, призупинити освітній процес.
Крім того, члени міської комісії ТЕБ та НС вирішили обмежити комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» споживання природного газу на котельнях, які використовують його для опалення, шляхом зниження температури подачі теплоносія. Керівникам промислових підприємств міста Новограда-Волинського рекомендовано тимчасово зменшити використання природного газу.
Інформація міської ради