8 Березня прийшло: комусь клопіт, комусь радість принесло або На що здатні чоловіки заради жінок?

8 Березня прийшло: комусь клопіт, комусь радість принесло або На що здатні чоловіки заради жінок?

Весна — це теплі промінчики наших усмішок, пристрасні кроки назустріч новому, букети свіжих ідей… І де, спитаєте ви, можна усе це зараз відшукати, коли березень виявився «слабаком» у цупких обіймах зими?! А запитайте у працівників культури, котрі організували звягельчанкам у подарунок до Дня жінок святковий концерт, підтвердивши давно відому істину: весна там, де є представниці прекрасної статі!
І, знаєте, хоч весна ще не відвоювала права володарки у своєї зимової суперниці, натомість чоловіки, як виявилося, вже перебувають у всеозброєнні! Вони і пісню жінкам заспівають, і букет троянд презентують, і неповторні вишиванки (а як ви думали?) вишиють!
Принаймні так зробив Андрій Антипчук — виконавець із відомого місцевого дуету (на фото із дружиною Іриною). Як захоплено розповіла Ірина Антипчук, її чоловік залюбки вишиває і серветки, і вишиванки. Сценічний вишиваний одяг, який з першого погляду на святковому концерті приворожив глядачів, — теж його рук справа! Тож, як таку неординарну творчу пару не запросити на фотосесію? — подумали ми. І запросили.
Від нашої спільної імпровізації — святкове фото для «Звягеля» — усі учасники процесу отримали позитивні емоції. Як виявилося, чоловіки залюбки демонструють своє захоплення жінками! Особливо, коли жінки при цьому гармонійно почуваються та насолоджуються захопленими поглядами, щирими компліментами.
Шановні наші читачки, щиро бажаємо вам не мати дефіциту на гарячі і щирі емоції від чоловіків: ані 8 Березня, ані у жоден інший день. Майте побільше можливостей відчувати себе справжніми Жінками, надихати і надихатися, любити, мріяти, вірити і насолоджуватися життям. Нехай про це говорять ваші очі, що заблищать цієї весни з новою силою…
Юлія КЛИМЧУК

«Я — просто жінка… Суміш сміху й сліз, фонтан емоцій, джерело любові. Я — загадка, незвіданість, ескіз, рожеві сни і мрії кольорові. Я — просто жінка… Ніжна і слабка. І в слабкості — моя таємна сила. Жіноча доля, кажуть, нелегка, та іншої я в Бога не просила».