ПОМИНАНИЯ 11/2009

ПОМИНАНИЯ 11/2009







































13 березня – 9 днів, як обірвалося життя нашого найдорожчого сина, чоловіка, батька, брата Володимира Івановича ДЯЧЕНКА


Ти жив, як міг, не забуваючи нікого, чекав онука чи онучку навесні. З відкритою душею зустрічав людей в дорозі, з відкритим серцем мандрував ти по життю. Так мріяли зустрітись знову разом і привітати з Днем народження тебе, але ти здав останній свій екзамен, і щире серце зупинилося твоє. Молитва наша хай дійде до Бога і зігріва тебе на небі кожен день. Допоки житимем на світі, ми не забудемо тебе, наш рідний, любий, дорогий.


Мати, дружина, син, невістка, дочка, сестра з сім’єю, брат з сім’єю



15 березня минає рік, як пішла у вічність Міліта Адольфівна АБРАМЕНКО і 18 березня рік — і п’ять місяців, як немає з нами Гната Трохимовича


Горбок землі мовчить, як все довкола. І огортає душу тихий жаль, що не побачимо ніколи ні вашу радість, ні вашу печаль. Немає вас, хоч скільки клич, сама печаль повисла над землею. У світі серед безлічі облич вже не зустріти вашої посмішки. Не заросте ніколи та стежина, що провела вас у останню путь. Похилиться зажурена калина і добрим словом люди пом’януть. Царство вам небесне.


Дочка Алла, зять Іван, онуки Вітя, Рита, Вітя, Ліля, правнуки Інга, Маша, Дмитрик



15 березня виповнюється 40 днів світлої пам’яті Петру Васильовичу ІВАНЧЕНКУ


Згадайте і пом’яніть усі, кому він залишив по собі добру пам’ять.


Брат Микола та вся родина



18 березня минає рік, як передчасна смерть забрала від нас люблячого чоловіка, батька, дідуся Миколу Олександровича ПЕТРОВА


Ти пішов від нас, хоча любив життя, людей, поспішав робити добро, завжди говорив правду. Дякуємо за те, що ти був у нашому житті, дав нам життя, за все, що ти зробив для нас. Царство тобі небесне і наша вічна пам’ять.



У глибокій скорботі дружина, діти, онуки Колектив Новоград-Волинської ЗОШ №3 глибоко сумує з приводу передчасної смерті вчителя нашої школи, людини великої душі, відданого педагога Аделії Леонідівни ЕЙСМОНТ


та висловлює співчуття вчителю початкових класів Наталії Володимирівні Шевчук з приводу смерті матері. Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю вчителя. Її поради і знання залишаться назавжди у серцях колег.



16 марта – 3 года светлой памяти Ивана Фёдоровича ГРИЦЕНКО


И нет тебя, и всё вокруг молчит, и не вернуть, и не забыть, лишь с болью в сердце жить осталось. Мы помним о тебе, скучаем… Пусть небо для тебя там будет раем, земля же – мягким пухом!!!


Вечно скорбящие жена, дочь, зять, внучка



12 березня — два роки з дня смерті Володимира Аркадійовича РУЖИЦЬКОГО


Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство небесне. Тебе ніколи не забудемо, назавжди ти в наших серцях.


Сумуючі мама, брати, дружина, донька, син, онуки, рідні



18 березня минає 30 років, як пішов з життя Петро Петрович СЕМЧУК


Хто пам’ятає, — пом’яніть добрим словом.


Сумуючі дружина, дочка, зять, онуки



19 березня минає 40 днів, як пішов у вічність дорогий чоловік, батько, дідусь Василь Іванович САВЧИН


Ти був найкращим чоловіком і батьком. Дуже важко продовжувати жити без тебе, твоєї поради, доброго слова. Твоя любов живе в наших серцях, і тому ти завжди з нами. Нехай всі, хто знав тебе, дружив, працював з тобою, згадають і пом ’януть добрим словом. Царство тобі Небесне і вічний спокій.


Сумуючі дружина, діти, онуки