Вітання 11/2018

Вітання 11/2018



































15 березня святкує Золотий ювілей коханий чоловік, люблячий татко, найкращий дідусь — Леонід Борисович ЕЙСМОНТ


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу та море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі — надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа — цариця свята — дарує щасливі і довгі літа.


З любов’ю дружина Альона, донька Людмила, внучка Аріна



14 березня святкував свій перший маленький ювілей найдорожча людина у світі, любий синочок та онучок — Назар ПАРІЙЧУК


Свято велике прикрасило дім, тобі — десять років, радісно всім. Дарунки навколо, ласощі, квіти, тож і ми прийшли з тобою радіти, зіроньки щастя тобі побажати!


З любов’ю всі рідні



19 березня гарний ювілей відмічає Почесний громадянин міста — Майя Миколаївна КОСТЕЧЕНКО


Все трудове життя — віддане швейній фабриці та рідному місту, все особисте — чудовій сім’ї, яка є взірцем для наслідування. Щиро бажаємо іменинниці міцного здоров’я. Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на многая і благая літа!


З повагою колектив газети «Звягель»


 

ПОДЯКА


Я, жителька с.Анета, хочу подякувати сім’ї Кара В’ячеславу та Олені, які допомогли в проведенні операції, як два сонячних промінчика, опікувалися під час операції і після, були поруч в тяжку хвилину, оточували турботою та ніжністю. Виходжували і по цей час допомагають. Повага і шана батькам, які виховали таких зразкових і чуйних дітей. Депутату Верховної Ради Литвину В.М., всім братам та сестрам ЦЕБЦ та церкві «Благодать», Анетівській, Пилиповицькій с/р, Нехай З.А., Новіковій Валентині, сім’ї Краховецьких Андрію та Оксані, Турських Григорію та Євгенії, Лешан Ніні Григорівні, Гузь Василю та Валентині, Єфремовій Людмилі Анатоліївні. Подяка моїм лагідним невісткам — Людмилі, Ірині, Наталі, Анжеліці, а також хорошим синам — Сергію, Андрію, Віктору, Володимиру і 15 онукам, які хвилювались і молились за мене. У наш час самотужки вижити тяжко, але, дякувати Богові, що в нас є такі люди, що небайдужі до чужого горя і ставляться зі співчуттям. Господь поставив на моєму шляху директора «Птахівник» Гальчук Валентину Дмитрівну. Це — Людина з великої літери, яка не відвернулася від мого горя і надала матеріальну і гуманітарну допомогу. Шановна Валентино Дмитрівно, я схиляюся
перед Вами за Вашу людяність, щире серце, доброту, за надію, яку Ви вселяєте в людей на межі розпачу. Вам — мудрій і доброзичливій — шана і честь від усіх батьків за новорічні подарунки, які Ви надали школам і садочкам. У наш час — це дорого коштує, коли наші дітки сяють від радості, що хтось піклується про наше майбутнє.

Дорогі мої рятівники! Я безмежно і від щирого серця дякую Вам усім, що Ви є в моєму житті. Міцного Вам здоров’я, рясних Божих благословінь і мирного неба.


З повагою Кравець Н.А., інв. II групи


 

15 БЕРЕЗНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРАВ СПОЖИВАЧА


У цей день особливі слова подяки хочеться висловити фахівцям, які займаються практичним захистом прав споживачів, тим, хто надає консультаційні послуги і проводить просвітницьку діяльність. Із нагоди свята бажаємо вам добробуту та життєвих гараздів, а всім споживачам — вдалих та якісних придбань!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

18 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖКГ І ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ


Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Ви працюєте в галузі, від стану якої залежить благополуччя та комфорт людей, якість їх життя та суспільна стабільність. Ваша робота — одна з найважливіших складових господарського комплексу міста. Адже це — тепло і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, надання різноманітних побутових послуг. Тож, у цей день зичимо вам наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків! Миру і злагоди вам та вашим сім’ям!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

18 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ПОДАТКОВОЇ ТА МИТНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ


Шановні працівники податкової та митної служби України! Щиро вітаємо вас із професійним святом.

Від злагодженої та професійної роботи податкової служби значною мірою залежить наповнення державної казни, виконання важливих соціально-економічних завдань.

Із нагоди професійного свята сердечно бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, принциповості й відповідальності у повсякденній діяльності.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій:


Костянтина Федоровича ЯНЧУКА — 16.03.1931 р.н.

Антоніну Томашівну ГАНГАЛО — 16.03.1932 р.н.

Віктора Гнатовича САВИЦЬКОГО — 18.03.1928 р.н.

Ядвигу Володимирівну СЕРБІНУ — 19.03.1927 р.н.

Клавдію Михайлівну КИСТРИНОВУ — 19.03.1932 р.н.

Олександра Георгійовича ПАШКЕВИЧА — 19.03.1944 р.н.

Лідію Григорівну КУЛЬЧИЦЬКУ — 20.03.1930 р.н.

Віру Петрівну КУЗЬМЕНКО — 21.03.1924 р.н.

Василя Федоровича МАКСИМОВА — 21.03.1925 р.н.

Ганну Климентіївну АВЕР’ЯНОВУ — 22.03.1929 р.н.

Ольгу Олександрівну ЮЗИКЕВИЧ — 22.03.1929 р.н.

Дар’ю Василівну МУКОМЕЛУ — 22.03.1930 р.н.

Анатолія Адамовича ВАСИЛЬЧУКА — 16.03.1963 р.н.

Андрія Геннадійовича ОСИПОВА — 16.03.1969 р.н.

Дмитра Васильовича БОЄЧКА — 19.03.1940 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»