Кожен постріл — у ціль

Кожен постріл — у ціль

Новоград-Волинський військовий комісаріат, за підтримки з’єднань та військових частин гарнізону, щомісяця організовує та проводить заняття з бойової підготовки з основних предметів навчання із підрозділами територіальної оборони.
Так, 13 березня, на полігоні 30-ї окремої механізованої бригади (с.Олександрівка) з офіцерами, сержантами та солдатами запасу, які призначені до батальйону територіальної оборони, відбулися практичні стрільби з автомата «АК 74», пістолета «ПМ», а також інструкторсько-методичні заняття з військово-медичної підготовки.
Заняття забезпечували та проводили досвідчені військовослужбовці 54-го окремого розвідувального батальйону. Керівники занять якісно підготувались до їх проведення. Військовозобов’язані, які взяли участь у «Єдиному всеукраїнському стрілецькому дні», також із належною увагою та зацікавленістю поставилися до участі. Тому практичні стрільби пройшли успішно. Адже на випадок відкритої військової агресії бійці територіальної оборони стануть на захист нашого міста і району.
С.КАНЮКА, військовий комісар Новоград-Волинського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник