Волейболістки з Яруня — переможці районного турніру

Волейболістки з Яруня — переможці районного турніру

7 березня у спортивному залі Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся традиційний районний турнір із волейболу серед жінок, присвячений Міжнародному дню прав жінок та миру, в якому взяли участь понад 50 учасниць із сіл Яруня, Токарева, Пилиповицької та Городницької ЗОШ І-ІІІ ст.
У першій грі волейбольна команда з Яруня (тренер — В.В.Горблюк) з рахунком 2:1 перемогла токарівських дівчат (тренер — Ю.П.Чижевський). У другій — вихованки Городницької ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер — О.А.Ксенз) легко перемогли волейболісток із Пилипович.
У фіналі, продемонструвавши дружну колективну, результативну гру, звання переможця турніру здобули спортсменки з Яруня (Аліна Гурбан, Оля Роюк, Анастасія та Вікторія Карпенки, Рая Миронюк, Тетяна Канарська, Анастасія Королюк, Анна Дяченко, Ліза Осіпчук та Наталія Веркович), які з рахунком 2:0 виявилися вправнішими за спортсменок Городницької ЗОШ.
У грі за третє місце дівчата з Пилиповицької ЗОШ (тренер — В.А.Марценюк) святкували перемогу над досвідченими волейболістками з Токарева.
Головний суддя змагань — В’ячеслав Стародуб, головний секретар — Василь Горбовський.
Під час нагородження завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту РДА В.І.Дейнека привітав учасниць турніру з жіночим святом та разом з організаторами турніру вручив усім командам солодощі від ПП Р.В.Повальчука, а від районної державної адміністрації — грамоти, грошові премії, переможцю змагань — кубок.
Учасники волейбольного турніру вдячні директору Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. О.М.Власенко за надану можливість проведення волейбольного турніру в теплому, чистому приміщенні.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА