Звягельські військові стали кращими на змаганнях із рукопашного бою!

Звягельські військові стали кращими на змаганнях із рукопашного бою!

У Чернігові відбулися змагання з рукопашного бою серед військових частин оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Серед тринадцяти команд від підпорядкованих військових частин перше місце посіла команда 54-го окремого розвідувального батальйону. Другими в командному заліку стали військовослужбовці 30-ї окремої механізованої бригади.
Команду переможців — 54-ий ОРБ — представляли семеро бійців. У особистому заліку у своїх вагових категоріях кращими стали солдат С.В.Мироненко і сержант М.А.Войтюк, до речі, новоград-волинець. Другі місця — у старшого солдата В.С.Ткачука і солдата О.О.Гульченка.
У 30-ї ОМБр — також чотири медалі: дві — за перші місця й дві — за треті. Переможці — старший сержант В.В.Щавінський і солдат О.С.Волошин. Бронзові призери — А.Г.Мкртчан і солдат М.М.Кашперук.

Начальник фізичної підготовки і спорту оперативного командування «Північ», підполковник Руслан Карпінський зазначив, що заняття та змагання з рукопашного бою є невід’ємною частиною підготовки військовослужбовців. Переможці представлятимуть оперативне командування на змаганнях серед команд Командування Сухопутних військ.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Сергія ЩУРУКА та ОК «Північ»