Педагогічна виставка «Сучасна освіта-2018»

Педагогічна виставка «Сучасна освіта-2018»

\"ПедагогічнаУправління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради та інформаційно-методичний центр пропагує кращі здобутки та інноваційні пошуки освітян Новограда-Волинського не лише в межах міста, а й на теренах області і всієї країни.
У січні відбулася міська виставка «Сучасна освіта Новограда-Волинського — 2018», на якій було представлено 117 робіт педагогів усіх закладів освіти міста. Відповідно до протоколу засідання Ради ІМЦ, до участі в обласній виставці «Сучасна освіта Житомирщини — 2018» рекомендовано 61 роботу від закладів загальної середньої освіти, 2 — від закладу позашкільної освіти, 10 — від закладів дошкільної освіти, 4 роботи — від інформаційно-методичного центру.
Ми пишаємося, що творчі доробки педагогів міста отримали гідну оцінку, адже за результатами ХХІ обласної виставки «Сучасна освіта Житомирщини — 2018», 41 авторську роботу педагогів міста нагороджено дипломами Житомирського обласного інституту післядипломної освіти! Зокрема, дипломами І ступеня у номінації «Авторські підручники, посібники, програми» відзначено:

  • Васянович Жанну Миколаївну, вчителя природознавства;

  • Федорчук Ларису Павлівну, вчителя образотворчого мистецтва загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 м.Новоград-Волинський (у співавторстві);

  • Сукач Тетяну Вікторівну, вчителя математики Новоград-Волинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів «Школа сприяння здоров’ю»;

  • Алексєєву Любов Сергіївну, практичного психолога Новоград-Волинського дошкільного навчального закладу №15 «Світлячок» загального розвитку;

  • Бойчук Ірину Володимирівну, практичного психолога Новоград-Волинського навчально-виховного комплексу «Гімназія імені Лесі Українки — школа І ступеня»;

  • Монжиєвську Олену Василівну, вчителя-логопеда управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради.


Ще 36 дипломів ІІ та ІІІ ступенів було вручено в номінаціях «Науково-методичний та організаційний супровід методичних служб районів, міст і ОТГ в упровадженні інновацій у закладах освіти», «Використання інноваційних форм, методів (проектів, практичних занять), засобів навчання, програм у дошкільній, загальній середній та позашкільній освіті», «Шкільна бібліотека — інформаційний центр навчального закладу», «Авторські підручники, посібники, програми», «Формування патріотичної особистості як першооснова виховної та позашкільної роботи», «Упровадження інновацій у навчанні та вихованні дітей з особливими потребами».
На урочисте підведення підсумків обласної педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщини — 2018» у КЗ «ЖОІППО» ЖОР завітала і делегація освітян міста Новограда-Волинського.
Учасників зібрання привітав Смагін І.І., ректор Житомирського обласного інституту післядипломної освіти, який наголосив, що виставка є важливим методичним заходом, своєрідним підсумком методичної роботи педагогів області. В урочистій залі відбулося нагородження переможців. Далі захід продовжився інноваційною формою коворкінгу: у широкому сенсі — це модель організації роботи людей із різним типом зайнятості в єдиному робочому просторі. Учасники зустрічі отримали можливість поспілкуватися, обмінятися ідеями та допомогти один одному. Серед педагогів панувала робоча, творча, дружня атмосфера.
Тож, бажаємо колегам-освітянам нових звершень, віри в себе та свої сили!
Н.МАРЧЕНКО, методист інформаційно-методичного центру