«Леся» знову вражає своїм креативом

«Леся» знову вражає своїм креативом

Усі, хто хоч раз побував на святкуванні професійного свята на швейній фабриці до Дня легкої промисловості, знають, наскільки масштабно підходить керівництво до організації корпоративного святкування. Для півтисячного колективу та запрошених колишніх працівників подія проходить за рахунок підприємства: накривають святкові столи, запрошують артистів, вручають премії та подарунки. Класний настрій і бажання працювати потім забезпечені надовго. А цього року керівництво обіцяє новий приємний сюрприз — розіграш лотереї, за результатами якої працівники поїдуть на екскурсію до німецьких партнерів.
Як розповіли «Звягелю» в адміністрації фабрики, перших десять претендентів для поїздки визначить керівництво — за результатами успішної роботи, ще десятьох колектив має обрати самостійно. Переможців оголосять на професійне свято працівників легкої промисловості, у червні. З цього тижня лотерейний проект стартував, взяти у ньому участь мають право усі працівники, незалежно від обов’язків та посади.
Бажаючим необхідно пройти електронну реєстрацію, що діятиме до 31 травня на прохідній підприємства, і проголосувати. Для отримання одного лотерейного квитка необхідно зібрати не менше сотні електронних підписів. Сто електронних підписів прирівнюються до одного лотерейного квитка, чим більше голосів — тим більше шансів у претендента на виграш. Кожен працівник має право проголосувати за необмежену кількість колег, але не більше одного разу за кандидата.
Ідея вже захопила колектив, створивши на «Лесі» інтригу і здорову конкуренцію. Учасникам розіграшу дозволено проводити агітацію серед колег для отримання якомога більшої кількості підписів. Під час проведення лотереї будуть розіграні цінні та цікаві призи, а головним призом для десяти переможців стане поїздка у Німеччину на різдвяні свята-2018.
Нагадаємо, відома німецька фірма «Бракс» з 2005-го року співпрацює з новоградською швейною фабрикою, і відома у Європі не лише брюками, які шиють на «Лесі», а й своїми светрами, верхнім одягом, сумками і взуттям. За якими стандартами і з яким сучасним підходом до роботи виробляється продукція у колег, мають побачити партнери з Новограда-Волинського.
Святкова поїздка для колективу фабрики в Європу має стати вже другою за рахунком. Нагадаємо, що у 2014-му році одинадцятьом щасливчикам пощастило відвідати європейських партнерів. Тоді, в інтерв’ю нашій газеті, вони розповіли, що поки інші мріють про новорічну казку, то їм вдалося у ній побувати. Тоді, теж за допомогою лотереї, керівництво відзначило кращих працівників, познайомивши їх з організацією роботи за кордоном.
Німецькі партнери підтримують ідею візиту новоград-волинців на фірму, адже у такий спосіб вони можуть оцінити сучасне швейне виробництво, усвідомити рівень співпраці і відповідальності, визначитися з новими горизонтами у роботі. Без кар’єрного розвитку та перспектив, розуміють за кордоном, важко говорити про успіх окремого працівника і виробництва загалом. На «Лесі» це цілком підтримують і втілюють у життя.
Леся КРАВЕЦЬ