Голова РДА Володимир Михнюк написав заяву на звільнення за власним бажанням

Голова РДА Володимир Михнюк написав заяву на звільнення за власним бажанням

Про це Володимир Михнюк повідомив на прес-конференції, що відбулася минулої п’ятниці, через два дні після резонансної сесії районної ради, коли 26 депутатів висловили недовіру голові РДА.
«З огляду на останні події, я для себе прийняв рішення, що не буду триматися крісел, на відміну від декого. Я сюди прийшов, щоб змінити район на краще, а не для того, щоб сидіти на зарплату. Я звільняюся з даної посади за власним бажанням», — оголосив Володимир Михнюк.
«Стосовно рішення чотирнадцятої сесії районної ради, я подаватиму документи до суду. На мою думку, районною радою були перевищені повноваження, що призвело до порушення закону. Незаконне рішення районної ради я оскаржуватиму в суді. Для себе я побачив, хто є хто. Прикро, що деякі люди показали своє справжнє лице, зняли маски. На відміну від інших, я не відмовлявся від своїх переконань та принципів, не зраджував друзям, перебігаючи з одного табору в інший», — додав Володимир Михнюк.
Відповідаючи на запитання про земельний конфлікт, який став причиною недовіри з боку більшості депутатського корпусу, Володимир Володимирович наголосив, що землю в людей не відібрали. Кожен власник невитребуваного паю, щойно оформить на нього правовстановлюючі документи, стане повноцінним власником. А договір оренди із ТОВ «Заможне АГРО» на цю конкретну земельну ділянку буде автоматично розірвано.
Проблема полягала в тому, що упродовж останніх років п’ятнадцяти, люди, котрі отримали право на земельні паї, не оформили право власності. Землі фактично пустували. Тож, їх було здано в оренду з метою наповнення районного бюджету та бюджетів сільських рад.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Сергія ЩУРУКА