У ЛІДЕРАХ — «ХОФФЕНХАЙМ»

1 березня завершилося перше коло чемпіонату Новограда-Волинського з міні-футболу серед аматорських команд. Турнір, що ініційований міською федерацією футболу з метою пропагування здорового способу життя та залучення до регулярних занять спортом населення міста, розпочався півтора місяці тому. Ігри проходили у спортивному залі колегіуму. Тож, велика вдячність від організаторів і учасників турніру за надану спортивну базу та створення необхідних умов для проведення спортивного заходу — директору колегіуму К.Д.Сідлецькій.
У змаганнях виявили бажання взяти участь 12 команд, яких, відповідно до регламенту, розподілили на дві підгрупи. Ігри в підгрупах відбувалися за коловою схемою. Команди були укомплектовані з жителів міста й району — аматорів футболу молодого та середнього віку. До складу кожної команди дозволялося включати не більше двох гравців, котрі грають у чемпіонаті Житомирської області за команду «Звягель-750». Ця квота дещо вирівняла шанси учасників, підвищила їх конкурентоспроможність та стала запорукою запеклої безкомпромісної боротьби.
У першій підгрупі зустрілися команди «Трансметал», «Автолідер», ТМО, «Прогрес», ДЮКФП та «36,6». За результатами першого кола, маючи в активі 15 очок, лідирує команда «36,6», укомплектована відомими гравцями в Новограді-Волинському та за його межами. Це — Андрій Лось, Дмитро Горбаченко, Ігор Ковальчук, Едуард Мезенцев, Дмитро Орлов. На другому місці із 12 очками розташувався «Автолідер».
До другої підгрупи потрапили команди «Лісгосп», «Динамо», «Сапери», «Бригада», «Євролідер» і «Хоффенхайм». Тут на сьогодні кращою (13 очок) є команда «Хоффенхайм», провідними гравцями якої є Юрій Перін, Роман Весельський та Віталій Ящук. Найближчі переслідувачі «Хоффенхайма» — команда «Сапери».
Ігри другого кола розпочнуться 22 березня, о 10.00, на спортивному майданчику ДЮКФП (вулиця Ушакова).
У перерві між першим і другим колами чемпіонату, 7 березня, розпочато змагання на кубок міста з міні-футболу. В цьому турнірі зголосилися брати участь 11 команд. Фінальну гру заплановано провести 15 березня, о 12 годині, на спортивному майданчику ДЮКФП. Тож, запрошуємо місцевих шанувальників футболу відвідати цей, без сумніву, цікавий і безкомпромісний поєдинок.
Олег БРЮХАНОВ