Звіт про депутатську діяльність за березень 2018 року В.М.Литвина (виборчий округ №65)

Брав участь у всіх пленарних засіданнях Верховної Ради України та роботі Комітету з питань освіти та науки. Розглянув 227 листів та заяв громадян, підготував та надіслав до органів влади 119 депутатських звернень. Подав до Верховної Ради України 3 депутатські запити та 3 законопроекти.
49 заявникам сприяв у проведенні необхідних обстежень, консультацій, лікувань та в інших питаннях.
Домігся для КП НВМР «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» погашення заборгованості щодо пільг та субсидій за 2017 рік. Така ж робота була проведена щодо підтримки усіх комунальних підприємств округу. Займаюсь вирішенням питання цієї проблеми вже з урахуванням трьох місяців 2018 року.
Недопустив припинення опалювального сезону у м.Новоград-Волинський та інших населених пунктах, у зв’язку що тим, що Кабінет Міністрів не спромігся своєчасно затвердити ліміти на газопостачання.
Вдалося переконати депутатів районної ради щодо прийняття рішення про висловлення недовіри голові Новоград-Волинської РДА за незаконну роздачу земель.
Сприяв у вирішення питання забезпечення скрапленим газом мешканців сіл Велика Горбаша та Мала Горбаша Новоград-Волинського району.
Безпосередньо на окрузі провів зустрічі з громадськістю в усіх районах та містах (12 зустрічей). Прийняв 35 виборців.
Передав для бібліотеки с.Кропивня (Брониківська ОТГ) комп’ютерну техніку.
До 75-ї річниці з дня створення 54-го окремого розвідувального батальйону у місті Новограді-Волинському відзначив 10 військовослужбовців.
Виступав із лекціями перед студентами та викладацьким корпусом Вінниці, мав зустрічі з громадськістю.
Про депутатську діяльність регулярно інформував через національні та місцеві засоби інформації, персональну сторінку у соціальній мережі Facebook, на офіційному веб-порталі Верховної Ради України.
Помічниками-консультантами здійснено 60 прийомів громадян, прийнято 87 жителів округу.