Особистий прийом громадян міським головою Віктором Весельським

Особистий прийом громадян міським головою Віктором Весельським

6 квітня 2018 року міський голова Віктор Весельський разом із секретарем міської ради Оленою Пономаренко провели черговий прийом громадян. Під час прийому мешканці Новограда-Волинського зверталися до керівництва міста у пошуках допомоги та підтримки.
Цього дня до очільника міста надійшло шість звернень, одне з яких — колективне. В цілому усі питання, з якими містяни звертались до міського голови, можна узагальнити як ті, що стосуються житлово-комунальної, медичної та соціальної галузей.
Зокрема, до Віктора Весельського звернулася дочка військового — учасника АТО, який потребує допомоги у лікуванні. Військовому, після тяжких поранень на Сході України, зробили 5 оперативних втручань, і тепер він потребує ще однієї. Внаслідок отриманих травм він став інвалідом.
Відомо, що інваліди І та II групи, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних із виконанням обов’язків військової служби, мають право на безкоштовну медицину, але безвідповідальне керівництво напризволяще кинуло людину, «підштовхнувши» її написати заяву про звільнення за власним бажанням. І тепер учасник АТО позбавлений безкоштовного медичного забезпечення та потребує коштів на проведення операції. Віктор Леонідович, ознайомившись з усіма документами, одразу згодився допомогти дочці військовослужбовця та посприяти в лікуванні захисника України.
Реагуючи на звернення мешканців міста, міський голова дав низку доручень відповідним керівникам структурних підрозділів виконавчих органів міської ради.