Відбулося п’ятдесят третє засідання виконавчого комітету міської ради сьомого скликання

Відбулося п’ятдесят третє засідання виконавчого комітету міської ради сьомого скликання

\"Відбулося11 квітня 2018 року у великій залі Будинку рад відбулося 53-тє засідання виконавчого комітету міської ради сьомого скликання. У засіданні, що проходило під головуванням міського голови Віктора Весельського, окрім членів виконавчого комітету, взяли участь керівники виконавчих органів міської ради, керівники комунальних підприємств, навчальних закладів, установ, організацій, запрошені та представники ЗМІ.
Спершу очільник міста проінформував присутніх про кадрові зміни, що відбулися з часу останнього засідання виконавчого комітету міської ради. Так, розпорядженнями міського голови призначено:

  • від 20.03.2018 №95(к) Сороку Ярослава Юрійовича на посаду начальника відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради на час відпустки, у зв’язку із вагітністю та пологами, основного працівника, з 21 березня 2018 року як такого, що пройшов конкурсний відбір;

  • від 06.04.2018 №108(к) Павленка Андрія Костянтиновича на посаду заступника начальника управління, начальника відділу капітального будівництва управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради, з 10 квітня 2018 року як такого, що пройшов конкурсний відбір;

  • від 06.04.2018 №109(к) Забродіну Тетяну Олексіївну на посаду начальника відділу підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника, з 10 квітня 2018 року як таку, що пройшла конкурсний відбір.


На розгляд чергового засідання виконавчого комітету міської ради сьомого скликання, за пропозиціями керівників виконавчих органів міської ради, внесено 24 питання. Одне питання — «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськжитлосервіс»» — за пропозицією першого заступника міського голови Сергія Колотова, було виключено з порядку денного для доопрацювання.
Цього дня, серед багатьох прийнятих рішень, членами виконавчого комітету міської ради затверджено Стратегію розвитку правової освіти населення міста Новограда-Волинського на 2018-2020 роки, а також затверджено склад та положення Новоград-Волинської міської координаційно-методичної ради з правової освіти населення. Основною метою Стратегії розвитку правової освіти є: підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення міста, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права.
Також виконавчим комітетом міської ради було затверджено рішення «Про основні завдання цивільного захисту міста Новограда-Волинського на 2018 рік», яким передбачено програму загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій до дій у надзвичайних ситуаціях, організаційно-методичні вказівки підготовки населення до дій в умовах надзвичайних ситуацій, план основних заходів цивільного захисту міста Новограда-Волинського на 2018 рік, основні завдання цивільного захисту міста Новограда-Волинського на 2018 рік.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради