Вступ до вищих навчальних закладів ДСНС у 2018 році

Управління ДСНС України у Житомирській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денне відділення у вищі навчальні заклади ДСНС України.
Відбір проводиться до Національного університету цивільного захисту України (м.Харків), Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, за основними спеціальностями: «Пожежна безпека»; «Цивільний захист» (термін навчання — 5 років).
Також проводиться відбір до Вищого професійного училища ЛДУБЖД (м.Вінниця) за спеціальністю «Організація та техніка протипожежного захисту» «Радіаційний та хімічний контроль» (термін навчання — 2,5 роки). Перевага саме цього навчального закладу — в тому, що для вступу до училища, за бажанням вступника, дозволено складати необхідні вступні іспити (українська мова, математика та фізика) у навчальному закладі або здати сертифікати ЗНО із вищевказаних предметів.
Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі, віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади у 2018 році, за станом здоров’я придатні до військової служби, мають добрі показники успішності і за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в пожежно-рятувальних підрозділах.
Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до служб цивільного захисту в районах або до відділу персоналу Управління ДСНС України у Житомирській області за адресою: м.Житомир, вул.Героїв пожежних, 67-Б.
Телефон для довідок: (0412) 42-15-23.
При собі необхідно мати паспорт або свідоцтво про народження.
Інформація ДСНС