Відбулася зустріч із батьками вихованців Палацу дітей та молоді

Відбулася зустріч із батьками вихованців Палацу дітей та молоді

17 квітня у будівлі управління Державної служби статистики у місті Новограді-Волинському відбулася зустріч із батьками вихованців Палацу дітей та молоді, які в майбутньому розмістяться в цьому приміщенні.
Цього дня на зустріч із батьками завітали заступник міського голови Оксана Гвозденко, начальник управління освіти і науки міської ради Тетяна Ващук та директор Палацу дітей та молоді Ольга Добровольна.
Основною метою зустрічі стало обговорення плану майбутніх дій щодо переміщення Палацу дітей та молоді зі старого приміщення у нове, окреслили можливі джерела фінансування, а також ідентифікували перелік проблем, що потребуватимуть вирішення в ході підготовки будівлі до потреб дітей.
Нагадаємо, Уряд погодив пропозицію Державної служби статистики та Новоград-Волинської міської ради щодо передачі будівлі і споруди по вул.Князів Острозьких, 46, у власність територіальної громади міста шляхом обміну на нежитлове приміщення в будівлі по вул.Пушкіна, 9, яке передається у державну власність із віднесенням до сфери управління Державної служби статистики, що сприятиме ефективному їх використанню.
На початку зустрічі до батьків звернулася директор Палацу дітей та молоді Ольга Добровольна, яка подякувала від імені батьків депутатському корпусу, членам виконавчого комітету та особисто міському голові Віктору Весельському. Ольга Харитонівна розповіла присутнім, що особисто вивчила кожну кімнату будівлі та окреслила список завдань, задля їх адаптації до потреб Палацу дітей та молоді. Варто відмітити задоволення директора новим приміщенням.
Заступник міського голови Оксана Гвозденко розділила позитивні емоції директора Палацу дітей та молоді і констатувала факт, що старе приміщення навіть не варто порівнювати з новоотриманим. Було підмічено, що це — капітальна будівля, і для приведення її до належного стану потрібен лише косметичний ремонт та ремонт даху. Оксана Василівна наголосила, що потреба у вкладенні коштів у стару будівлю тепер відпала. Також заступник міського голови закликала батьків вихованців долучитись до приведення будівлі в охайний стан.
Начальник управління освіти і науки міської ради Тетяна Ващук відповіла на запитання, що ставили перед нею батьки вихованців, зокрема, питання опалення в зимовий період та стану вікон. Прозвучало, що будівля має дві системи опалення — на кожен поверх окрему, а працівники Державної служби статистики повідомили, що вікна знаходяться в гарному стані і температура в холодну пору року вища за необхідну норму.
Загалом батьки залишилися задоволені новим приміщенням, де займатимуться їх діти, та вже планують, що проводитимуть ремонт.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради