Про безкоштовний та пільговий проїзд на міських автобусних маршрутах загального користування

Згідно з рішенням двадцять першої сесії Новоград-Волинської міської ради від 19.04.2018 р. №466 «Про пільгові перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування у 2018 році», затверджено перелік категорій осіб, які мають право на безкоштовний проїзд та які мають право на 50% знижку вартості проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування за рахунок коштів міського бюджету.
До переліку категорій осіб, які мають право на безкоштовний проїзд на міських автобусних маршрутах загального користування, включені:

  1. інваліди війни — 465 осіб;

  2. учасники бойових дій — 1735 осіб;

  3. учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (І та ІІ категорія) та потерпілі (І категорії) — 324 особи;

  4. інваліди І групи та особи, які їх супроводжують, — 900 осіб;

  5. інваліди ІІ групи — 1688 осіб;

  6. діти-інваліди — 263 особи;

  7. діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, — 51 особа;

  8. діти з багатодітних та малозабезпечених сімей — 804 особи;

  9. члени сімей загиблих в АТО, які отримали статус в Новоград-Волинському департаменті праці та соціального захисту населення, — 90 осіб;

  10. ветерани військової служби, органів внутрішніх справ, Національної поліції, податкової міліції, державної пожежної охорони, Державної кримінально-виконавчої служби України, служби цивільного захисту, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї, в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців, не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України) — 610 осіб.


До переліку категорій осіб, які мають право на 50% знижку вартості проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування у вівторок, четвер та суботу, входять:

  1. пенсіонери за віком — 8634 особи;

  2. інваліди армії — 48 осіб;

  3. вдова (вдівець) загиблого (померлого) військовослужбовця, батьки загиблого військовослужбовця — 86 осіб;

  4. почесні донори — 20 осіб.


Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради