Делегація з концертною програмою та гостинцями від новоград-волинців вирушила на Схід України

Делегація з концертною програмою та гостинцями від новоград-волинців вирушила на Схід України

25 квітня делегація міста Новограда-Волинського, задля морально-психологічної підтримки військових, вирушила з концертною програмою, гуманітарною допомогою та солодощами на Схід України. До складу делегації, яку очолив начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба, разом із працівниками культури увійшли депутати міської ради Андрій Рассадін і Василь Юрків, директор міського Палацу культури ім.Лесі Українки Ірина Антипчук та директор 31-го гарнізонного Будинку офіцерів, майор Юрій Краснобокий. Зазначимо, що за кермом автомобіля з гуманітарною допомогою — депутат міської ради В.М.Юрків, за кермом автівки з учасниками делегації — приватний підприємець В.С.Млинарський, які і надали безкоштовно транспорт для перевезення делегації та гуманітарної допомоги.
Цього дня жителі міста проводжали працівників культури, посадовців, депутатів та працівників Будинку офіцерів з напутніми словами і вітаннями, адресованими своїм захисникам. Зокрема, заступник міського голови Оксана Гвозденко побажала воїнам Божого благословення, наснаги, злагоди, мирного неба над головою та якнайшвидше повернутися до рідних домівок живими і неушкодженими.
Нагадаємо, що 5 березня розпорядженням міського голови було створено організаційний комітет з організації морально-психологічної підтримки військовослужбовців, які знаходяться на східних рубежах країни. У ході засідань оргкомітету, які проходили під головуванням заступника міського голови Оксани Гвозденко, було ініційовано акцію зі збору допомоги воїнам Новоград-Волинського місцевого гарнізону.
Впродовж майже двох місяців тривав збір гостинців для тих, хто боронить рідну землю у зоні проведення антитерористичної операції. Так, для військовослужбовців Новоград-Волинського військового гарнізону приготували солодощі, засоби особистої гігієни та медикаменти, до збору яких долучилися міські бюджетні організації: освіта, медики, працівники соціальної сфери, культури, виконавчих органів міської ради, комунальна аптека міста №217, приватні аптеки, супермаркети («Фора», «Вопак», «Добриня», ТОВ «Нові ласощі») та кондитерська фабрика «Жако», а також небайдужі городяни.
Крім того, всі небайдужі для наших захисників назбирали практично 40 тис. грн.
Сподіваємось, що музичні вітання та гуманітарна допомога від земляків для наших героїв стануть справжнім подарунком, зміцнять їх бойовий дух, нагадають про мирне життя й допоможуть зупинити ворожі канонади.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради