Запрошуємо новоград-волинців та гостей міста долучитися до заходів 8-9 травня у місті Новограді-Волинському

8 травня, об 11:00, у Сквері Слави відбудеться загальноміський тематичний захід «Маки червоні», присвячений відзначенню Дня пам’яті та примирення.
О 12:00 у міському Палаці культури ім.Лесі Українки пройдуть урочистості з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
О 14:00 у Молодіжному центрі буде організовано дискусійний «круглий стіл» за участю молодіжних громадських організацій «Україна у Другій світовій війні. Сьогодення» до Дня пам’яті та примирення.
9 травня, з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, о 10:00, від Скверу Слави до меморіального кладовища (вул.Чехова, 7) проходитиме урочиста хода центральними вулицями міста. Об 11:00 біля пам’ятника Скорботній матері відбудеться мітинг-реквієм.
Цього ж дня у міському Парку культури та відпочинку, з 17:00, гратиме муніципальний духовий оркестр міського Палацу культури ім.Лесі Українки.
Запрошуємо небайдужих громадян долучитися до меморіальних заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради