www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 19/2018

11 Травня 2018 | Оприлюднив: | 1 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Хто почепився за Внучку в казці про Ріпку? А. Жучка. Б. Кицька. В. Мишка. Г. Податкова інспекція.
  2. Що у мішку не приховаєш? А. Коня. Б. Кота. В. Козла. Г. Шила.
  3. Місто, до якого язик доведе. А. Київ. Б. Москва. В. Житомир. Г. Магадан.
  4. Хто обпікся на молоці, дує на ... А. Воду. Б. Горілку. В. Рибу. Г. Молодицю.
  5. Хто, згідно з Конституцією, є Головнокомандуючим української армії? А. Міністр оборони. Б. Прем’єр-міністр. В. Президент. Г. Голова Верховної Ради.
  6. Якій із жінок підходить епітет «вірна»? А. Мегера. Б. Антигона. В. Пенелопа. Г. Горгона.
  7. Як називався кабаре-дует Саші і Лоліти? А. Коледж. Б. Інститут. В. Університет. Г. Академія.
  8. Скільки років було Лесі Українці, коли вона покинула Звягель, у якому народилася? А. 3. Б. 5. В. 8. Г. 11.
  9. Яке з перерахованих озер має найбільшу площу? А. Балхаш. Б. Байкал. В. Каспійське. Г. Вікторія.
  10. У якій країні випущена перша в світі поштова марка? А. Італії. Б. Франції. В. США. Г. Англії.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №19: 1. А. 2. Г. 3. А. 4. А. 5. В. 6. В. 7. Г. 8. В. 9. В. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,