ЗАСНУВ ЗА КЕРМОМ

12 березня на а/д Київ-Чоп, поблизу с.Дідовичі, водій автомобіля Мерседес Бенц, рухаючись у напрямку м.Рівне, не впорався з керуванням та зіткнувся з трактором МТЗ 80, що обладнаним валами для каткування асфальтобетону. Від удару авто викинуло на ліву смугу, по якій рухався мікроавтобус Мерседес-Спринтер. Значних механічних ушкоджень зазнали обидві іномарки. Водії, на щастя, залишилися неушкодженими, чого не скажеш про пасажира автомобіля Мерседес-Бенц, 46-річного жителя Харківської обл., якого з важкими травмами доставлено в реанімаційне відділення. Також там опинився водій трактора, 33-річний житель с.Пищів. Причиною аварії стала втома водія, який розповів, що за кермом перебував 10-ту годину. Чоловік і не відчув, як заснув.
Цього ж вечора, близько 23 год., біля с.Стара Романівка, сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій людина загинула. Автомобіль, рухаючись у напрямку м.Рівне, скоїв наїзд на пішохода, який знаходився посередині проїжджої частини, поза пішохідним переходом. Молодий хлопець загинув на місці, а водій, не зупиняючись, залишив місце ДТП.
Новоград-Волинський ВДАІ звертається до громадян з проханням не бути байдужими та просить усіх, кому відома будь-яка інформація за даним фактом, зателефонувати 5-22-25, 5-60-17, 2-06-93.
Анна ВЛАСЮК, помічник начальника МВ, старший лейтенант міліції