Будівництво «Прозорого соціального офісу» — на контролі!

Будівництво «Прозорого соціального офісу» — на контролі!

3 травня міський голова Віктор Весельський разом із секретарем міської ради Оленою Пономаренко, заступником міського голови Оксаною Гвозденко, директором департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Лілією Хрущ, начальником управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Олександром Богданчуком, а також депутатом міської ради, головою постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та екології Віталієм Табалюком провели нараду на будівельному майданчику «Прозорого офісу».
Варто зауважити, що керівництво міста щоденно контролює хід будівництва соціального офісу, проводячи робочі наради на об’єкті на початку та в кінці робочого дня.
3 травня, за сприяння міністра соціальної політики А.О.Реви, на рахунок департаменту праці та соціального захисту населення міської ради в управлінні Державної казначейської служби надійшли кошти по загальному фонду Державного бюджету в сумі 2 млн. 250 тис. гривень, по КПКВК 2511170 — субвенція з Державного бюджету місцевим бюджетам на проведення робіт, пов’язаних зі створенням і забезпеченням фінансування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі — послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс».
Нагадаємо, 18 квітня на рахунок департаменту праці та соціального захисту населення міської ради в управлінні Державної казначейської служби надійшли кошти по загальному фонду Державного бюджету в сумі 7500000,00 гривень.
Таким чином, всього з Державного бюджету надійшло 9 млн. 750 тис. гривень, а це — 54,17% від запланованих 18 млн. грн. із Державного бюджету.
Також станом на 3 травня головному підряднику будівництва перераховано 5 млн. 900 тис. гривень попередньої оплати вартості робіт, із них із міського бюджету — 500 тис. гривень співфінансування.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради