Разом — до перемоги

Разом — до перемоги

Своїх у біді не кидають — це про усіх, хто долучився до загальноміської акції з підтримки захисників на Сході. Нагадаємо, делегація земляків тиждень тому відвідала бійців 30-ї ОМБр, щоб підтримати бойовий дух і передати зібрану провізію, медикаменти, засоби гігієни тощо.


Для військовослужбовців у відставці — Олександра Виговського і Сергія Васильчука, які разом пройшли АТО, а, звільнившись із армії, відкрили міні-пекарню грузинської випічки «ВашЛаВаш», акції з підтримки побратимів носять постійний характер. Спільно зі своїм колективом організовували майстер-класи грузинської випічки для дітей учасників АТО, також у міні-пекарні діє пільга для військовослужбовців — безкоштовна доставка випічки.
Напередодні виїзду делегації до зони АТО хлопці ініціювали акцію: усі кошти, виручені в один із днів від випічки, спрямували на потреби захисників. Аби дізнатися, чого потребують воїни 30-ї ОМБр на Сході, зв’язалися з керівництвом і придбали необхідне. Також «ВашЛаВаш» виступив меценатом, зібравши пакунки з випічкою для делегації, яка вирушила на Схід, та пригостили випічкою учнів, котрі розмальовували солодощі для захисників, щоб заохотити дітей і подякувати їм за бажання допомагати. За це, зокрема, колектив «ВашЛаВаш» отримав подяку командування на плацу біля штабу бригади.
Юлія КЛИМЧУК