Вісім команд підприємств і установ стали учасниками турніру зі швидких шахів

У гарнізонному Будинку офіцерів відбувся турнір зі швидких шахів серед команд підприємств, організацій та установ міста Новограда-Волинського. Участь взяли 8 команд трудових колективів (по три шахісти в кожній команді). Це — представники Новоград-Волинської територіальної первинної організації «УТОС», ТОВ «Рубін», Новоград-Волинського РЕМ, Новоград-Волинської ДЕД, ОСББ «Комфорт», СОТ «Ветеран», ДЮСШ-1, ДЮСШ-2.
Шкода, що в силу різних причин, цьогоріч не взяли участі команди міськрайТМО, лісгоспу та ТОВ «Церсаніт Інвест». Без сумніву, це б додало конкуренції — для прикладу, команда шахістів ТОВ «Церсаніт Інвест» — минулорічний переможець, а команда лікарні упродовж останніх років виборювала призові місця в командній першості міста.
Попри це, боротьба за призові місця точилася до останньої партії, результат якої і визначив підсумкові місця.
Перше місце здобула команда ТОВ «Рубін», яка показала результат — 17,5 очок із 24 можливих. Лише в одному протистоянні не змогла переграти суперників, розписавши мирову з командою ДЮСШ-1. За команду виступали: першорозрядники Віктор Слепченко, Віктор Шевчук, Наталія Довбаш.
Друге місце посіла команда ДЮСШ-1, в активі якої 15,5 очок. За неї виступали: першорозрядник Оксана Ткачук, другорозрядник Святослав Поліщук, першорозрядник Анжеліка Макєєва.
Третє місце — у команди Новоград-Волинського РЕМ, яка показала результат — 13 очок. Склад бронзових призерів: першорозрядники Віктор Лаговський і Микола Железнов, другорозрядник Анна Краснобай. Відзначимо, що місцеві енергетики другий рік поспіль завойовують третю сходинку в турнірній таблиці.
Команда-переможець отримала перехідний кубок від Володимира Литвина, який вручив голова Новоград-Волинської федерації шахів Микола Іванюк.
Переможці та призери нагороджені грамотами та подарунками від Новоград-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Міська федерація шахів та шахово-шашковий клуб міста Новограда-Волинського висловлюють вдячність директору Новоград-Волинського лісгоспу С.А.Нусбауму та голові правління ТОВ «Рубін» С.В. Канюці за підтримку в розвитку шахів у Новограді-Волинському та за надану можливість для проведення командної першості міста зі швидких шахів.
В.ЛАГОВСЬКИЙ