Житомирське «Полісся» змарнувало нагоду перемогти у Новограді

Житомирське «Полісся» змарнувало нагоду перемогти у Новограді

\"ЖитомирськеДоки в Житомирі триває ремонт стадіону, домашні матчі в другій лізі чемпіонату України з футболу тамтешнє «Полісся» проводить на стадіоні «Авангард» у Новограді-Волинському.
У суботу, 19 травня, «Полісся» грало проти лідера — команди «Агробізнес» (Волочиськ). Особливого турнірного значення гра не мала, оскільки «Агробізнес» лідирує із відчутним відривом, а житомиряни перебувають у другій половині турнірної таблиці. І все ж саме вони мали шанс вирвати перемогу під дощем, але на 62-ій хвилині Вадим Шаврін не реалізував пенальті. У підсумку — 0:0.
* * *

У суботу, 19 травня, відбулися перші матчі 1/4 фіналу розіграшу кубку Житомирської області пам’яті Героїв Небесної Сотні. «Звягель» (Новоград-Волинський) у гостях зіграв унічию із
командою «Сокіл» (Житомирський район) — 1:1. На гол М.Омельянчука на 2-ій хвилині господарі відповіли результативним ударом у середині другого тайму.
У РОС-Першості Житомирської області, у групі Б, в рамках 3-го туру «Звягель-750» (Новоград-Волинський) на стадіоні в «Морському» розгромив «Арсенал-ДЛГ» (Овруч) — 3:0. Голи: Д.Горбаченко (15 хв.), Є.Бортник (37 хв.), А.Дячук (72 хв.).
* * *

У чемпіонаті Житомирської області серед ветеранів (група «Північ») минулорічний чемпіон — новоградський «Авангард» — у грі другого туру вдома поступився «Граніту» з Черняхова — 0:3.
* * *

20 травня на стадіоні «Авангард» відбулися фінали малого й головного районних кубків «Весна надій — 2018». У фіналі малого кубку «Землероб» (Дідовичі) із рахунком 4:2 переміг команду «Поліська січ» (Броницька Гута).
У головному фіналі команда лісгоспу «Рись» не залишила шансів «Торпедо» з Пилиповичів — 5:0.
Переможці й фіналісти були нагороджені пам’ятними кубками й медалями від Новоград-Волинської районної федерації футболу та меценатів.
Олег БРЮХАНОВ