Як доїхати до Красилівки?

ПАСАЖИРИ НЕВДОВОЛЕНІ ЯКІСТЮ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА МАРШРУТІ
На електронну адресу газети «Звягель» надійшов лист, в якому йдеться про незадовільний стан автобусного сполучення Новограда-Волинського із с.Красилівка.
«Доброго дня! Допоможіть порушити і, можливо, вирішити проблему автобусного сполучення за маршрутом «Красилівка — Новоград-Волинський». Автобус не дотримується свого розкладу (запізнюється, а інколи взагалі не виїжджає на маршрут). Поїхавши зранку в місто, будь готовий їхати назад на таксі (а це 150-200 грн.). Можливо, для когось це і невеликі гроші, але як же, наприклад, літні люди, які їздять у справах (в лікарню) і в яких пенсії по 1000 грн.? Як їм дістатись додому?
Люди неодноразово робили зауваження перевізнику, на що він відповідає: мовляв, дорога погана — от ніхто і не хоче сюди їхати (хоча навесні проводився ремонт доріг). Але ж є розклад руху, і автобус повинен його дотримуватись. Можливо, з вашою допомогою зможемо достукатися до влади та покарати перевізника за невиконання своїх обов’язків... Дякую!» — пише в листі за 14 травня 2018 року Анна Тарасюк.
У відділі економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Новоград-Волинської РДА «Звягелю» повідомили, що буквально цими днями завершено ремонт дороги в цьому напрямку.
«Раніше на цій дорозі були великі ями. Але зараз вони ліквідовані, дорога заасфальтована аж до Таращанки.
16-18 травня наша комісія була на обстеженні робіт, виявили деякі недопрацювання з боку дорожньої служби, надали вказівки, які були враховані», — запевнив начальник відділу Володимир Каленський.
Газета «Звягель», реагуючи на лист наших читачів, звернулася до Володимира Павловича з проханням: під час відповідної наради з’ясувати у перевізника, який обслуговує цей маршрут, чи стан дороги був єдиною перепоною для недотримання графіків руху.
Олег БРЮХАНОВ