«Звягель» вийшов у півфінал обласного кубку

«Звягель» вийшов у півфінал обласного кубку

26 травня на стадіоні «Авангард» у Новограді-Волинському відбувся матч-відповідь чвертьфіналу кубку Житомирської області з футболу пам’яті Героїв Небесної Сотні. «Звягель» переміг «Сокіл» (Житомирський район) із рахунком 3:0 і пробився у півфінал. Голи: Р.Гусак (66 хв.), М.Березін (88 хв.), А.Гороницький (90 хв.). Нагадаємо, перша гра цих команд завершилася внічию — 1:1.
Городницьке «Полісся» у драматичній грі зійшло з кубкової дистанції. Вирвавши на останніх секундах перемогу з рахунком 2:1 у коростенського «Малу», городничани за сумою двох матчів вирівняли становище. Проте в серії післяматчевих пенальті поступилися — 3:4.
Таким чином майже визначилися пари 1/2 фіналу розіграшу кубку Житомирської області з футболу пам’яті Героїв Небесної Сотні 2018 року. «Мал» (Коростень) гратиме проти ФК «Бердичів». А «Звягель» — проти переможця пари «Фортуна» (Андрушівка) — «Екстрім» (Іванівка). Щоправда, переконливо можна стверджувати, що це буде «Фортуна», яка в першому матчі здолала «Екстрім» — 6:0. Поєдинки 1/2 фіналу заплановані на 2 та 9 червня.
У першості області «Звягель-2» (Новоград-Волинський) вдома переміг ФК «Ружин» — 3:0.
За поразку в попередньому турі реабілітувалися ветерани. У неділю, 27 травня, у грі 3-го туру чемпіонату Житомирської області серед ветеранів (40+) «Авангард» (Новоград-Волинський) у гостях переміг «Фанат» (Пулини) — 1:0.
* * *

Минулого вікенду стартував чемпіонат Новоград-Волинського району з футболу в обох лігах. У Прем’єр-лізі відзначимо перемоги щорічних фаворитів: «Нива» (Майстрів) — «Золота нива» (Середня Деражня) — 5:1, «Моноліт» (Наливна станція) — ФК «Жадківка» — 3:1. А от «Рись» (лісгосп) і «Металіст» (Чижівка) розписали мирову — 1:1.
У першій лізі впевнено розпочала «Спарта» (Гульськ), яка перемогла на виїзді «Ниву-2» (Майстрів) — 4:1, і «Граніт» (Токарів), який також у гостьовій грі був сильніший за «Сокіл» (Орепи) — 5:1.
Олег БРЮХАНОВ