«Де наші дороги? Де наші податки?»

«Де наші дороги? Де наші податки?»

Такі надписи з’явилися на проїжджих частинах вулиць Новограда-Волинського у неділю, 27 травня. У День Святої Трійці, коли, за традицією, прийнято прикрашати оселі зеленню, місцеві активісти громадської організації «Авто Євро Сила» прикрасили зеленими кущами… ями і вибоїни на міських дорогах. Мета акції — вкотре привернути увагу влади до жахливого стану асфальтного покриття доріг.
Зусиллями активістів «АЄС» свіжа зелень з’явилася на вулицях Волі, Соборності, Шевченка, Замковій, Житомирській. Актуальні питання: «Де наші дороги? Де наші податки?» написали фарбою і на тротуарі поряд із Будинком рад.
Цікаво, що комунальне підприємство, яке обслуговує дороги, на такий перфоманс відреагувало по-своєму. Замість випустити на дороги ремонтну техніку, яка б залатала бодай найбільші вибоїни, комунальники невдовзі взялися… зафарбовувати надписи бітумом.
Щоправда, за декілька днів потому по вулиці Соборності працювала спецмашина для проведення ямкового ремонту. У найближчих планах — ремонт дороги на перехресті вулиць Шевченка і Ніколаєва, — повідомили «Звягелю» в управлінні ЖКГ міської ради.
Олег БРЮХАНОВ
Фото з Фейсбук