У Новоград-Волинському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області — новий керівник

У Новоград-Волинському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області — новий керівник

23 травня відбулося представлення новопризначеного начальника Новоград-Волинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Оксани Плохотюк. Оксана Юріївна тривалий час пропрацювала заступником директора — начальником управління державних соціальних допомог департаменту праці та соціального захисту населення міської ради, де зарекомендувала себе як відповідальний та фаховий спеціаліст своєї справи.
Конкурс на посаду начальника Новоград-Волинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області проходив у Києві, у три етапи, в тому числі відбулися співбесіди, які Оксана Плохотюк успішно пройшла. Після проходження спеціальної державної перевірки Оксана Юріївна була призначена на зазначену посаду. Її представлення колективу відбулося за участі міського голови Віктора Весельського, секретаря міської ради Олени Пономаренко, заступника міського голови Оксани Гвозденко, директора департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Лілії Хрущ, а також начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Івана Заінчковського.
Очільник міста, вітаючи новопризначеного начальника установи Оксану Плохотюк, відмітив, що колективу пощастило з новим керівником, адже на попередньому місці роботи Оксана Юріївна зарекомендувала себе як справжній професіонал. Підтвердженням цьому є подяка міського голови, вручена Оксані Плохотюк напередодні заступником міського голови Оксаною Гвозденко у департаменті праці та соціального захисту населення міської ради під час робочої зустрічі з колективом.
Міський голова Віктор Весельський повідомив, що невдовзі Новоград-Волинське об’єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області буде переміщено у новий «Прозорий соціальний офіс», що наразі будується поруч із Будинком рад. По завершенню зустрічі з колективом установи міський голова ознайомив начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Івана Заінчковського з ходом будівництва «Прозорого соціального офісу».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради