У школах Новограда-Волинського пролунав останній дзвоник

У школах Новограда-Волинського пролунав останній дзвоник

В останню п’ятницю травня у всіх 11 закладах загальної середньої освіти міста Новограда-Волинського пролунав останній дзвоник. Цьогоріч випускниками стали 308 одинадцятикласників.
Виступаючи на урочистостях у ЗОШ №7, міський голова Віктор Весельський побажав дітям гарного відпочинку, незабутніх миттєвостей та здійснення мрій. Також Віктор Леонідович звернувся до випускників, для яких останній дзвоник у стінах рідної школи прозвучав востаннє, з побажаннями успішно скласти ЗНО та не розгубитися при виборі життєвого шляху.
Крім того, лунали напутні слова начальника управління освіти і науки міської ради Тетяни Ващук, вчителів, вітання від школярів, яким ще продовжувати в наступному навчальному році здобувати освіту. Найкращим учням директор школи Віктор Овдіюк вручив подяки, грамоти та відзнаки за здобутки в навчанні.
Окрасою святкового заходу стало виконання випускниками прощального шкільного вальсу, який переплітався з динамічними композиціями, та запускання у небо повітряних кульок із надією та побажаннями щастя і миру.
За доброю традицією, 25 травня, на урочисті заходи до закладів загальної середньої освіти міста завітали заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, керівники департаменту, управлінь та відділів міської ради, щоб привітати зі святом школярів, батьків та педагогічні колективи.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради