У Новограді-Волинському відзначили День Героїв

У Новограді-Волинському відзначили День Героїв

23 травня біля меморіалу загиблим учасникам АТО відбувся урочистий захід, приурочений Дню Героїв. Із нагоди свята до учасників заходу звернувся міський голова Віктор Весельський: «Сьогодні, у День Героїв, ми знаходимося поруч із Меморіалом загиблим учасникам АТО. На цих плитах викарбувані імена 189 військовослужбовців — Героїв, наших із вами земляків, які віддали своє життя за волю українського народу. Вклоняємося нашим батькам і дідам, які навіки вписали свої імена у літопис всенародної боротьби за незалежну Україну, та всім українцям, зокрема, нашим землякам — військовослужбовцям Новоград-Волинського місцевого гарнізону, які у непростий для країни час одними з перших вирушили боронити кордони нашої держави на східному рубежі, героїчно захищаючи наш суверенітет та територіальну цілісність».
До слова було запрошено заступника командира понтонно-мостового батальйону з морально-психологічного забезпечення, старшого лейтенанта Дениса Мандера та ученицю 10-Б класу ЗОШ №7 Богдану Мінгалєєву, які побажали всім нашим доблесним воїнам перемоги, а їх родинам — мирного неба над головою.
Під час заходу лунали тематичні музичні композиції. У пам’ять всіх Героїв, які віддали своє життя за Україну, було відправлено панахиду. На знак пам’яті та шани присутні поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам АТО та в скорботі схилили голови перед пам’яттю тих, хто в боротьбі за волю і кращу долю майбутніх поколінь не дожив до сьогодення.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради