У Новограді-Волинському відбудуться заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Запрошуємо новоград-волинську малечу та батьків 1 червня, з 11:00, у міський Парк культури та відпочинку разом відзначити Міжнародний день захисту дітей, провести час весело, активно та з користю для своєї родини.
У рамках заходу відбудуться: урочисте відкриття пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням; концертно-розважальна програма; показова виставка робіт технічних гуртків (авіа-, авто- та ракетомоделювання); конкурс «Малюнок на асфальті» та «Золоті ручки»; аквагрим «Сонячне дитинство»; акція «Порахуй швидше за учня SMARTUM та отримай подарунок»; також працюватиме ігровий майданчик та фотозона «Діти — майбутнє України».
Цього ж дня, з 11:30, у міському Парку культури та відпочинку проходитимуть квест-гра «Знай свої права»; інтелектуальна вікторина для діток дошкільного віку «Пізнаємо світ разом»; спортивні змагання та логічні ігри; парад дитячих візочків; працюватиме ігрова зона.
О 14:00 у міському Палаці культури ім.Лесі Українки відбудеться загальноміське свято обдарованих дітей «Майбутнє твориться сьогодні».
Крім того, з 14:00 до 17:00, у міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, працюватиме «гаряча лінія» у міській спеціалізованій службі психологічної підтримки «Телефон довіри» за номером: 1507, «Правовий захист дітей».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради