www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 23/2018

08 Червня 2018 | Оприлюднив: | 9 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Як кажуть: «Поживемо — ...». А. Пожуємо. Б. Побачимо. В. Почуємо. Г. Помацаємо.
  2. Яку назву має всесвітня комп’ютерна мережа? А. Інтеграл. Б. Інтервал. В. Інтернет. Г. Інтерпол.
  3. Яке блюдо було мірилом дешевизни на Русі? А. Навар з курячих яєць. Б. Холодець зі свинячої голови. В. Парена ріпа. Г. Червона ікра.
  4. Продовжіть прислів’я: «Літо працює на зиму, а зима на ...». А. Літо. Б. Весну. В. Дядька. Г. Фракцію «Яблуко».
  5. Скільки золотих закопав Буратіно на Полі чудес? А. 2. Б. 3. В. 4. Г. 5.
  6. При яких умовах мозок мало виробляє вітаміну D? А. При носінні головного убору не того розміру. Б. При частій трепанації. В. Коли голова забита не тим. Г. В темноті.
  7. Якої купюри не було серед грошових знаків зразка 1961 року? А. 3 крб. Б. 5 крб. В. 20 крб. Г. 25 крб.
  8. Що з названого не є годинником? А. Хронос. Б. Гномон. В. Брегет. Г. Клепсидра.
  9. Хто є автором чеського національного гімну «Де Батьківщина моя»? А. Фланг. Б. Тил. В. Фронт. Г. Окоп.
  10. Актриса Елізабет Тейлор вперше вийшла заміж в 1950 році. А вкотре вона вийшла заміж у 1991 році? А. Утретє. Б. Ушосте. В. Увосьме. Г. Удесяте.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №23: 1. Б. 2. В. 3. В. 4. А. 5. В. 6. Г. 7. В. 8. А. 9. Б. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,