Дебют модельної школи — конкурс «Princess Звягель»

Дебют модельної школи — конкурс «Princess Звягель»

Завдяки зусиллям ентузіастів наше маленьке містечко час від часу скидає з себе лушпиння провінційності і вдихає ковток свіжого повітря, черпаючи досвід інших міст. Так сталося і тоді, коли у Новограді відкрилася дитяча модельна школа «Art talent studio». Тут, як у столиці чи обласних центрах, розвивають таланти дітей, закладають і виховують якості, потрібні не лише у професії моделей, а й у житті. Невідомо, чи хтось потім досягне вершин модельного бізнесу, але очевидно, що ці діти зможуть вирізнятися харизмою, стати цікавими не лише виглядом, а й внутрішнім наповненням. Те, що у нашому місті з’являються нові можливості для розвитку дітей, засвідчив конкурс «Princess Звягель», що відбувся у суботу — 2 червня, у Будинку офіцерів.
Як розповіла керівник школи Ксенія Потоцька (раніше викладала дефіле у житомирському модельному агентстві «Nonik», а згодом вирішила започаткувати модельну справу у Новограді), захід став дебютним і продемонстрував, чому навчилися за півроку, а над чим потрібно працювати. На конкурс запросили спеціального гостя — актрису і модель зі столиці Тетяну Туманну, зірку серіалу «Київ вдень і вночі», якій юні моделі аплодували із захватом.
Учасниці віком 5-10 років презентували на сцені творчі здібності, початкові уміння у дефіле, танцях тощо. У показі одягу від місцевої дизайн-студії «L‘amur», разом з учасницями, взяли участь інші вихованці «Art talent studio» та батьки, а наймолодшим учасником дефіле став півторарічний малюк! Разом продемонстрували колекцію модного одягу, виготовленого місцевими майстринями.
Було цікаво спостерігати за дівчатками, які навчаються бути сміливішими і завдяки сцені загартовують змагальницький дух, який, безперечно, знадобиться у житті.
Організатори подбали про те, щоби усі лишилися задоволеними: і батьки, які приводять дітей у студію за новими знаннями, і друзі, яким є на кого рівнятися, і журі, якому не було нудно, і маленькі учасниці — подарунків спонсори підготували стільки, що вони не вміщалися у руках.
Титули розподілилися наступним чином: «Міс-online» (за підсумками Інтернет-голосування) — Марина Мірзабекян, «Принцеса глядацьких симпатій» — Анна Чечет (приз від спонсорів — путівка у Будапешт), «Princess Звягель» — Стелла Крицька, «Принцеса «Li models» (партнери з Києва) — Дарія Галинська, «Маленька принцеса» — Софія Юхимчук, «Принцеса «Art talent studio» — Поліна Кохановська, «Принцеса-фотомодель» — Єлизавета Диняк.
Зважаючи на те, що конкурс став дебютом юних моделей, головну переможницю не обирали, тож усі титули були рівнозначними. Для власників квитків організатори підготували сюрприз — безкоштовний вхід у нічний клуб «Nirvana», куди й відправилися святкувати усі охочі.
— Діти задоволені, отримали багато вражень і подарунків, — поділилася зі «Звягелем» Ксенія Потоцька. — Дебюти не бувають ідеальними, тому нам є над чим працювати. Вдячні викладачам нашої школи, які допомагають дітям реалізовуватися, і спонсорам, які підтримали нас. У майбутньому плануємо залучати не лише дівчаток, а й хлопчиків, уже розпочали запис.
У школі талантів діти навчаються за різними напрямками: у модельній студії опановують комплекс предметів (дефіле, хореографію, акторську майстерність, фотосправу, англійську мову). Якщо немає бажання займатися комплексом предметів, то можна обрати індивідуальний курс. Серед викладачів школи — відомі у своїх галузях люди: режисер-театрал Валентин Ольшевський, хореограф Дарина Рудакова, фотограф Катерина Кармазіна.
У «Art talent studio» обіцяють нові заходи, де буде цікаво.
Юлія КЛИМЧУК