На святі компанії «Рудь» українці з’їдають вагон морозива!

На святі компанії «Рудь» українці з’їдають вагон морозива!

І це не дивно — смак морозива повертає у дитинство, і, мабуть, саме цей секрет гуртує любителів холодного смаколика у велику і дружню компанію. Свято морозива від житомирської компанії «Рудь» стало класною традицією, щороку відбувається у різних куточках країни.

Уявіть собі, лише торік під час свята у 12 містах з’їли близько 10 тонн морозива, тобто — цілий залізничний вагон, вщент набитий смачною продукцією! А команда організаторів проїхала понад 7 тисяч кілометрів — цієї відстані вистачить, щоб перетнути материк Австралії вздовж і поперек!
Втім, найголовніша цифра, говорять організатори, — нескінченність подарованих усмішок та позитивних емоцій. У Новограді-Волинському Свято морозива відбулося до Дня захисту дітей — у неділю, 3 червня, на міській фортеці.
— Ми придумали максимально цікаву програму, у якій задіяні і дітлахи, і батьки — 18 різнопланових видів розваг для будь-якого віку та різного спрямування. Щоразу готуємо новинки, щоб зацікавити, — розповіла на брифінгу начальник відділу маркетингу компанії «Рудь» Людмила Юрківська. — Наша головна мета — свято вихідного дня для усієї родини. Тому навіть подарунки ми підготували родинні — термоси, сумки-холодильники тощо.
Бажання організаторів презентувати якомога більше розваг і позитивних емоцій сформувало головний меседж свята — «100% вражень!». Для цього територію заходу поділили на інтелектуальні та спортивні локації, де усі могли спробувати себе, а найспритніші — отримати подарунки.
Творчий бульвар, Дитячий сквер, Родинна алея, Спортивна площа — участь у Парку розваг була безкоштовною. Перепусткою на атракціони стали квитки, які учасники отримували, придбавши морозиво. Організатори збільшили обсяг призів — сувенірної продукції з логотипом «Рудь»: зошити, альбоми, блокноти, ручки, браслети, брелки.
— У цьому році Свято морозива реалізується під девізом «мега», — розповів президент компанії «Рудь» — ПАТ «Житомирський маслозавод» — Петро Рудь. — Розширено соціальну складову проекту, розроблено нові активності, збільшено кількість розваг — щоб кожна родина на святі відчула себе єдиним цілим. Найголовніше, чому ми приділяємо увагу на Святі морозива, — дружнє єднання.
Юлія КЛИМЧУК
Фото з мережі Інтернет та автора