Вітання 24/2018

Вітання 24/2018























































12 червня вітаємо з Днем народження шановного земляка, генерал-лейтенанта, депутата, друга — Петра Михайловича ЛИТВИНА, який весь свій життєвий шлях, невичерпну енергію, натхнення та ентузіазм присвятив нелегкій і відповідальній професії — захищати Батьківщину!


Високий професіоналізм, багатогранні якості керівника й організаторський талант стали підгрунтям плідної професійної діяльності та глибокої поваги. Багато добрих справ, щира готовність прийти на допомогу та надати підтримку, готовність зрозуміти, людська порядність і відповідальність при вирішенні складних і несподіваних питань — цінні та рідкісні риси, які імпонують оточуючим.

Щиро зичимо Вам, шановний Петре Михайловичу, мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя та оптимізму. Нехай доля щедро обдаровує Вас щирою любов’ю рідних і близьких людей, незмінною підтримкою друзів, розумінням колег, глибокою повагою однодумців.


З повагою друзі, колеги та однодумці



19 червня зустрічає ювілей найдорожча у світі сестричка, прекрасна тітонька та чарівна щира людина — Галина Степанівна ВЛАСЕНКО


Твій ювілей — щаслива дата, і сумніватись тут не слід, нехай сьогодні Твоє свято в житті залишить добрий слід! Дорога наша Галинко, вітаємо Тебе з ювілеєм! Прийми від нас найщиріші вітання. Хай сміється доля, мов калина в лузі, в колі щирих, вірних і хороших друзів, зичим Тобі щастя, радості, тепла, успіхів, здоров’я, злагоди й добра. Хай крокують поруч вірність і кохання, хай здійсняться мрії і Твої бажання. Хай щастя приходить і ллється рікою, хай горе обходить завжди стороною, хай доля дарує довгі літа, а в серці завжди хай живе доброта! Твій ювілей — то мудрості пора, хай буде вдосталь і в житті, і в домі: здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові.


З любов’ю твої сестрички, племінниці та племінники



Районна державна адміністрація вітає із ювілейною датою у житті — 50-річчям — Геннадія Дмитровича ДАНЮКА


З нагоди знаменного ювілею від усього серця прийміть щирі побажання міцного здоров’я, великого людського щастя, професійних успіхів, вдячних та достойних вихованців, благополуччя, поваги від людей, любові від рідних та близьких.

Бажаємо Вам оптимістичного настрою, віри у власні сили, наснаги та впевненості у вирішенні всього задуманого та нових грандіозних перемог!



16 червня святкуватиме свій ювілей найдорожча людина у світі, люба матуся та дорога дружина — Тамара Іванівна ЧЕХ із с.Тупальці


Спасибі за ласку, за ніжну турботу, за чуйність, гостинність, невтомну роботу. Господь хай дарує здоров’я та силу, спасибі, рідненька, що ви нас зростили. Хай серце у грудях ще довго палає, а руки, мов крила, нас пригортають. Щоб здоров’я було, щоб жили — не тужили, ви найбільшого щастя в житті заслужили! Багата душею, чуйна, роботяща! Живіть вічно, мамо, бо ви в нас — найкраща!


З любов’ю та повагою діти та чоловік



18 червня із Золотим ювілеєм вітаємо найкращого чоловіка, батька і дідуся — Олександра Романовича ЗІНЧУКА


Тобі сьогодні, рідний, п’ятдесят! Із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за вмінння всім завжди допомагати, за приклад чоловіка й сім’янина і за могутні руки золоті. Нехай Господь пошле тобі благословення, нехай здоров’я й сил дарують всі святі.


Дружина, доньки, зяті та онуки



18 червня святкує свій 30-річний ювілей Дмитро Миколайович ЧЕРНОУС


Хай звучать найщиріші вітання!

«З Днем народження!», — скажуть усі. Хай здійсняться всі побажання, буде радісно хай на душі. Хай здоров’я не зрадить завчасно, мир і злагода будуть в сім’ї, на душі хай весна буде ясна, навіть в сірі, нахмарені дні.


З повагою твоя любляча велика родина



16 червня зустрічають Рубінове весілля — 40 років подружнього життя — наші найкращі батьки — Юрій Васильович та Наталія Миколаївна РОМАНЮКИ


Не журіться, любі, що літа минають, що у вас волосся посріблилось вмить, виросли вже діти і ростуть онуки, за якими серденько болить. Дорогі і рідні, проживіть 100 літ, хай вам усміхнеться веселковий світ, хай вас обминає горе і біда, а душа хай буде вічно молода!


З любов’ю та повагою син Микола, невістка Оля, онуки Дашуля та Микитка, свати



Вітаємо з 85-річчям дорогого батька, дідуся і прадідуся — Степана Петровича ДЕМЧУКА


Здоров’я бажаєм від лісових джерел, а щастя — від власної долі, аби довго і радісно з достатком жили та печалі не знали ніколи!


З повагою син та його сім’я з правнучкою



17 червня святкує свій День народження люба донечка та онучка — Карина Михайлівна КРАВЧЕНКО


Тортики, цукерки, бантиків вогні, дарунків багато, гостей і рідні. До тебе 3 рочки в гості завітали, оченята твої радісними стали, бігаєш навколо, звеселяєш всіх, всі щасливі чути твій веселий сміх. Тож на радість і втіху, сонечко, рости, мудрості тобі, розуму й краси!


З любов’ю мама та дідусь з бабусею


 

14 ЧЕРВНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОНОРА КРОВІ


Дорогі земляки! Щороку, 14 червня, вся міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день донора крові.

Шановні донори, вітаємо всіх вас і висловлюємо слова подяки! Вас, по праву, можна назвати рятівниками. Адже завдяки вам, щосекунди на планеті комусь дарується нове життя. Низький вам уклін за вашу небайдужість, співчуття та активну життєву позицію.

Щиросердно вітаємо всіх діючих, почесних та заслужених донорів нашого краю. Бажаємо міцного здоров’я та довгих років життя. Ми пишаємося вами!


Керівництво районної державної адміністрації


 

17 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА


Шановні працівники галузі охорони здоров’я! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника!

Висловлюємо слова глибокої шани та подяки лікарям, фельдшерам, медичним сестрам, усім працівникам медичної сфери. Дякуємо за ваші добрі серця, працьовитість і високий професіоналізм, за вірність клятві Гіппократа.

Бажаємо вам та вашим рідним міцного здоров’я і благополуччя, стійкості та невичерпної енергії у вашій нелегкій справі. Нехай здійснюються мрії та задуми, а віра й оптимізм будуть вірними супутниками на все життя.


Керівництво районної державної адміністрації


 

17 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА


Шановні працівники галузі охорони здоров’я Новограда-Волинського! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника.

Ви присвятили своє життя нелегкій та відповідальній, і водночас найгуманнішій і благородній професії. У будні і свята ви стоїте на сторожі життя та здоров’я людини. Ваш високий професіоналізм, чуйність і доброта приносять свої плоди у зміцненні здоров’я нашої нації.

Прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, за врятовані життя, за здоров’я тисяч пацієнтів, за віру та надію, яку ви даруєте людям.

Від усієї душі зичу міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, щастя та благополуччя. Нехай ваша нелегка праця, яка повертає людям здоров’я, приносить вам радість та людське щастя.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій:


Марію Станіславівну КЛАССЄН — 15.06.1926 р.н.

Надію Савеліївну БОЖКОВУ — 15.06.1927 р.н.

Марію Артемівну ПРОКОПЧУК — 15.06.1932 р.н.

Анелю Романівну БАГІНСЬКУ — 16.06.1932 р.н.

Миколу Івановича МАКСИМОВИЧА — 16.06.1948 р.н.

Володимира Станіславовича ЗМІЄВСЬКОГО — 16.06.1954 р.н.

Лідію Андріївну ДЕМЧУК — 17.06.1927 р.н.

Антоніну Кирилівну КУЧЕРОВУ — 18.06.1932 р.н.

Ганну Максимівну ПИЖИК — 20.06.1928 р.н.

Олексія Францовича ПАШКОВСЬКОГО — 20.06.1932 р.н.

Леоніда Дмитровича КУШНІРА — 17.06.1948 р.н.

Миколу Зигмундовича ХОМЕНКА — 19.06.1965 р.н.

Сергія Павловича КІТЛЕЙЧУКА — 20.06.1953 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»