Новоградські тенісисти — призери чемпіонату області

Новоградські тенісисти — призери чемпіонату області

3 червня відбувся другий щорічний чемпіонат Житомирської області з великого тенісу серед дітей віком 6-12 років «Теніс Опен — 2018». Вперше в турнірі взяли участь діти з чотирьох міст — Києва, Житомира, Новограда-Волинського та Коростеня. Загалом — 18 учасників.
У непростих матчах звягельчани досягли бронзи, а також посіли четверте та восьме місця у категорії до 10 років. У віковій групі до 12 років — 5, 6, 7 місця.
Організатором чемпіонату області виступила ГО «Новоград-Волинська федерація тенісу» та ГО «Житомирська школа тенісу». Головний спонсор змагань — директор КДЗ «Труд» Сергій Маяцький, який протягом двох років сприяє розвитку дитячого тенісу у Новограді-Волинському.
Чемпіонат проходив за правилами міжнародної програми (ITF), що передбачає поділ тенісистів на дві категорії, відповідно до рівня підготовки. Офіційні м’ячі чемпіонату: HED та BABOLAT.
Третє місце здобула Лілія Чернецька (ЗОШ №10); четверте — наймолодший учасник турніру, семирічний Арсеній Павлюк (СШ №4); п’яте — Дмитро Парфенюк (СШ №4); шосте — Іван Гордійчук (СШ №4); сьоме — Денис Дробиш (СШ №4); восьме — Оксана Чучкевич (ЗОШ №10).
Вітаємо юнаків і дівчат та бажаємо і надалі прославляти своє місто, свої школи, свої родини.
Тренер учасників змагань — сертифікований тренер міжнародної категорії та представник Федерації тенісу України в місті Новограді-Волинському, керівник ГО «Новоград-Волинська федерація тенісу» Володимир Лещенко.
Інформація ГО «Новоград-Волинська федерація тенісу»