У Європу — не заробляти, а відпочивати

У Європу — не заробляти, а відпочивати

З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА «ЛЕСЯ» РОЗІГРАЛА ПУТІВКИ У НІМЕЧЧИНУ І ПІВСОТНІ ПРИЗІВ
День легкої промисловості відсвяткували на швейній фабриці «Леся» у суботу, 9 червня. Готувалися заздалегідь, усім колективом, спільно організували відпочинок на лоні природи — з відзначенням кращих, концертом житомирського гурту «Древляни», смаколиками за рахунок підприємства і танцями. Головною родзинкою став розіграш лотереї, в якій понад півсотні працівників фабрики отримали цінні призи.

Квитки на вересневий гала-концерт Олега Винника у Києві, велосипед, мобільний телефон, сушарки для овочів і фруктів, для білизни, блендери, міксери, фени, грошові сертифікати на купівлю одягу у фірмовому магазині фабрики «Лагранд» — перелік призів свідчить про бажання керівництва зробити приємність для підлеглих. Втім, цим свято не обмежилося — напередодні організували святковий обід у їдальні та вручили кожному працівнику премію у розмірі півтисячі гривень.
Основне дійство розгорнулося у вихідний день на природі. Хоча цьогоріч і не було спортивних конкурсів, як зазвичай, організатори постаралися наситити сценарій цікавими моментами. Зауважимо, що керівництво щоразу присутнє на таких заходах у повному складі. Під час екскурсій іншими містами генеральний директор Микола Сиченко нерідко відвідує туристів, аби поцікавитися, які враження вони отримали. Одна з таких зустрічей відбулася на найвищому поверсі фешенебельного ресторану у столиці.
Розіграш поїздок у Німеччину став головною інтригою цьогорічного свята. Три путівки, щоправда, лишилися вакантними і були перенесені на вересень, бо не усі були присутні. На початку осені визначать кращих працівників за підсумками роботи, і делегація з 20 колег відвідає німецьких партнерів на різдвяні свята.
Наразі визначено перших сім працівників, які відправляться за кордон: швачка бригади 1/1 Людмила Бондарчук, контролер виробів дільниці ВТО Світлана Мошківська, майстер бригади 2/2 Віталіна Бармак, прибиральник виробничих приміщень Тетяна Оніщук, юрисконсульт, агент з митного оформлення вантажів Ірина Безпрозванна, інженер з комп’ютерних систем
Олександр Ковальчук, швачка бригади №2/2 Лілія Лавренчук.
Мобільний телефон виграла майстер дільниці ВТО Ірина Хромушина, а велосипед — швачка бригади 1/1 Світлана Хмарська. Як вдалося з’ясувати, багато хто з працівників мріяв саме про велосипед, адже цей транспорт користується популярністю — про це свідчить завантажена парковка біля фабрики. Дехто, навіть, жартував, що залюбки би обміняв на цей приз подорож до Німеччини. Втім, остаточне рішення приймали не люди, а Фортуна.
Бурхливі емоції викликало дефіле працівників на лісовій галявині — ініціатива колективів виробничих дільниць, котрі вирішили креативно привітати колег. Відтак, самі придумали нові моделі уніформи для швачок, іншого персоналу, самі їх продемонстрували, створивши оригінальний святковий настрій. Стільки запалу на модних подіумах не побачиш, а на «Лесі» це легко організують, нехай і у жартівливій формі.
З приводу святкувань на офіційній сторінці фабрики у Фейсбуці дописувачі писали: «Молодці! Чудові працівники і чудові люди! Просто запальнички!».
«Вітаю колег із професійним святом, — поділився враженнями генеральний директор Микола Сиченко. — Радію за переможців святкової лотереї! Мені поталанило очолювати дуже дружний і професійний колектив, разом ми вже досягли неабияких успіхів, а попереду нас очікує ще багато звершень!».
Леся КРАВЕЦЬ