Померти не можна вижити — де поставити кому пенсіонеру?

Наші батьки пенсійного віку знають, де у місті найдешевший хліб, цілий день витрачають на дорогу в соціальну аптеку, у спеку йдуть на ринок за більш доступними продуктами.
Хто винен у тому, що людина, яка має 30, 40 50 років стажу, отримує мізерну пенсію? Хтось махне рукою і скаже, що нічого не вдієш. А ми — готові спробувати.
«Самопоміч» запускає проект під назвою «Пенсійний калькулятор». Ми перевіримо, які роки трудового стажу взято для розрахунку пенсійних виплат і які можна взяти згідно з Законом, щоб сума пенсії збільшилась.
Практика Львова показала, що для 36% людей можна здійснити перерахунок розміру пенсії на 50-400 гривень. У нас є унікальне програмне забезпечення, яке швидко покаже, чи держава все чесно порахувала вашим батькам, чи десь приберегла певну суму для маневру.
Ми маємо простий алгоритм дій, дотриманий у правовому полі, наші активісти пройшли спеціальний курс навчання за цим проектом.
Ми починаємо прийом пенсіонерів в офісі «Самопомічі» за адресою: вул.Шевченка, 13 (3 поверх), по вівторках, з 8:00 до 11:00. Також будемо проводити щотижневі виїзні прийоми в мікрорайонах міста і селах району, про що заздалегідь повідомимо жителів.
Шановні пенсіонери, запрошуємо Вас для консультації з приводу можливості перерахунку розміру Вашої пенсії.
Проект є волонтерським. Для отримання консультації необхідно тільки особисте звернення пенсіонера.
ГО «Самопоміч»