«ПОВІР У СЕБЕ І В ТЕБЕ ПОВІРЯТЬ ІНШІ»

До участі запрошуються діти віком від 5 до 15 років. Кожен учасник має представити не менш як дві художні роботи в жанрах декоративно-прикладного, ужиткового, образотворчого мистецтва. На зворотному боці кожної роботи обов’язково має бути вказано: прізвище, ім’я учасника та назва роботи.
Конкурс проводиться в три етапи: з 23 лютого 2009 року до 23 березня 2009 року — надання творчих робіт; з 23 березня 2009 року до 1 квітня — розгляд та оцінка творчих робіт членами журі; з 1 до 10 квітня 2009 року — представлення кращих робіт на обласному конкурсі. Переможець конкурсу буде нагороджений путівкою в МДЦ «Артек».
Конкурс проводиться з метою привернення уваги громадськості, владних структур до проблем дітей з функціональними обмеженнями, виявлення та підтримки творчо обдарованих дітей з особливими потребами, сприяння їх самовизначенню і самореалізації та психологічній реабілітації.
«ГАРЯЧІ» ТЕЛЕФОННІ ЛІНІЇ З ПИТАНЬ ПРОФІЛАКТИКИ НЕГАТИВНИХ ЯВИЩ У ДИТЯЧОМУ ТА МОЛОДІЖНОМУ СЕРЕДОВИЩІ
16, 18 та 20 березня 2009 року в рамках міської акції «Ехо» проводяться «гарячі» телефонні лінії з питань профілактики негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі. За «телефоном довіри» «1507» консультуватимуть психолог, гінеколог, медичний та соціальний працівники.
Новоград-Волинська міська рада