В’їзд автомобілів до Парку культури та відпочинку буде обмежено

В’їзд автомобілів до Парку культури та відпочинку буде обмежено

Парк культури та відпочинку за визначенням має бути пішохідною зоною. Водночас до нього передбачено заїзд автотранспорту — раптом виникне потреба задіяти спецавтомобілі чи інший обслуговуючий транспорт.
Тим часом офіційний заїзд — із боку вулиці Лесі Українки — використовують для розваг місцеві автомобілісти. І не тільки цей заїзд, а ще й широкий тротуар, що веде в Парк від вулиці Івана Франка. Галасливими літніми вечорами водії дозволяють собі під’їжджати парковими тротуарами аж до входу на літню дискотеку. А взимку — «нарізають» кола на майданчику посеред Парку. Чим наражають на небезпеку пішоходів, особливо — дітей.
На усне звернення газети «Звягель» щодо цієї проблеми відреагували в управлінні ЖКГ міської ради. Як повідомив начальник відділу благоустрою управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Ігор Патюк, проведено обстеження і невдовзі планується встановлення шлагбауму на офіційному в’їзді до Парку. А щодо встановлення обмежувачів руху на тротуарі з боку вулиці Івана Франка — це питання потребує погодження із відповідними службами. Після чого також буде вирішене.
Крім цього, про проблему сповіщений відділ поліції. Відповідним чином скориговано маршрути нічних патрулів.
Олег БРЮХАНОВ