Підрядник: «Не поспішайте оцінювати якість незавершеної роботи»

Підрядник: «Не поспішайте оцінювати якість незавершеної роботи»

Автомобільний міст через річку Случ у Новограді-Волинському роками потребував ремонту. 5 червня нарешті було розпочато підготовчі роботи. На замовлення Служби автомобільних доріг у Житомирській області, на балансі якої знаходиться міст і частина вулиці Житомирської в Новограді, підрядною організацією було обрано «Дорстрой Монтаж».
Після проведення низки робіт, будівельники облишили об’єкт, а небайдужі новоград-волинці висловили сумніви щодо якості. На підтвердження в соцмережах було опубліковано фото пішохідної частини мосту, на якому видно, що свіжозастиглий бетон кришиться. А після його укладання минуло лише декілька днів.
20 червня газета «Звягель» поспілкувалася з представником фірми-підрядника, що виконує ремонт. Сергій Анатолійович зауважив, що не варто поспішати оцінювати якість незавершеної роботи. Він запевнив, що по завершенню повного комплексу робіт, пішохідні секції мосту будуть приведені в належний стан, що гарантуватиме безпеку пересування пішоходів. Разом із тим кошторисну вартість підрядник не назвав, а орієнтовні терміни складуть «до кінця тижня».
Того ж дня, як повідомили «Звягелю» в управлінні ЖКГ міської ради, відбувся виїзд комісії на об’єкт. За її оцінкою, одна пішохідна сторона мосту відремонтована нормально, інша — потребує додаткових робіт, які будуть проведені цими днями. Щодо кошторисної вартості — знову ніякої конкретики: вона залежатиме від кінцевого об’єму виконаних робіт, який може змінюватися у процесі роботи.
Олег БРЮХАНОВ
Фото з Фейсбук