МЕМОРАНДУМ ПРО СТВОРЕННЯ ТА ДІЯЛЬНІСТЬ МІСЬКОЇ АНТИКРИЗОВОЇ РАДИ

Новоград-Волинська міська організація Партії регіонів створила Міську антикризову раду і пропонує приєднатися до її роботи громадські та політичні організації міста.
Виходячи з потреби протидії фінансово-економічній кризі в Україні, усвідомлюючи відповідальність перед народом України та майбутніми поколіннями, бажаючи внести свій особистий внесок у розбудову держави, проголошуємо про створення неформального об’єднання під головуванням Журбенка Олега Івановича — Міської антикризової ради.
Ми, члени Міської антикризової ради, зобов’язуємося:

  • аналізувати реальний стан справ у промисловості, будівництві, транспорті, гуманітарній та соціальній сферах міста Новограда-Волинського Житомирської області;

  • на підставі цього аналізу вносити пропозиції органам державної влади та місцевого самоврядування щодо розв’язання проблемних питань, усунення причин кризових явищ, пом’якшення ситуації;

  • залучати провідних науковців, фахівців до розробки пропозицій стосовно перспективного розвитку територій, інноваційних проектів, енергозберігаючих технологій, екологічно безпечних виробництв.


Ми, члени Міської антикризової ради, беремо під контроль:

  • діяльність місцевих органів виконавчої влади щодо реалізації загальнодержавних антикризових програм, проектів тощо;

  • дії керівництва підприємств різних форм власності, пов’язані із рухом персоналу, наданням законних соціальних пільг звільненим працівникам;

  • стан боротьби із злочинністю та захист громадян від посягань на права і свободи особистості.


Ми, члени Міської антикризової ради, звертаємося до засобів масової інформації з проханням висвітлювати нашу діяльність, її результати. Люди мають знати, що відбувається не тільки у світі, а й поруч з ними.
Звертаємося до мешканців нашого міста, незалежно від партійних переконань. Навколо — біда. Потрібні нові ідеї та справи. Необхідно гуртуватися. Закликаємо до співпраці всіх, кому небайдуже майбутнє України.
З пропозиціями та заявами звертатися в Міську антикризову раду по телефону 57024, у вівторок та четвер, з 11.00 до 14.00.
Житомирська обласна організація Партії регіонів також створила антикризову раду. Телефон Житомирської обласної антикризової ради: 8 0412 470902, графік роботи: щоденно, крім суботи та неділі, з 9.00 до 18.00.

О.І.ЖУРБЕНКО, голова Новоград-Волинської Міської антикризової ради