Городницьке «Полісся» перемагає «Звягель» і виходить на друге місце

Городницьке «Полісся» перемагає «Звягель» і виходить на друге місце

\"ГородницькеУ Городниці триває футбольний бум. Приведений до ладу за підтримки депутата обласної ради Віктора Мельника місцевий стадіон «Колос» ледве вміщує всіх бажаючих побувати на матчах. Новоград-волинське районне дербі — гра між «Поліссям» і «Звягелем» — за офіційною інформацією Житомирської обласної федерації футболу, зібрало півтори тисячі глядачів.
Долю запеклого протистояння вирішив пенальті, реалізований господарями на 75-ій хвилині. «Звягель» мав щонайменше три нагоди, щоб не тільки вивезти з Городниці нічию, а, можливо, й перемогу, проте ворота «Полісся» залишилися «сухими».
Ця перемога дозволила городницькому «Поліссю» вийти на друге місце турнірної таблиці. У полісян — 13 очок після 5 ігор. Лідирує «Полісся» (Ставки), яке має 15 очок у шести іграх.
У «Звягеля» — 6 очок у чотирьох іграх, і це — поточне п’яте місце. Проте, через участь команд у кубку області, календар чемпіонату зазнав змін, і проаналізувати ситуацію складно, оскільки не зіграно чимало пропущених матчів.
У першості області (група А) «Звягель-2» на виїзді зіграв унічию (2:2) із ФСК «Іршанськ». На дубль І.Бондарчука в першому таймі (28 і 29 хв.) господарі відповіли голами Я.Боровського (39 хв.) і Д.Устинова (90+2 хв., з пенальті). «Звягель-2» має 11 очок у 7 іграх і посідає четверте місце.
У групі Б першості «Звягель-750» із одинадцятьма очками у шести іграх посунувся на другу сходинку, проте відстає від лідера лише на одне очко.
У ветеранському чемпіонаті області з футболу (40+) набирає обертів «Авангард» (Новоград-Волинський). У 7-му турі (група «Північ») новоградці з рахунком 1:0 здолали на виїзді ФК «Іршанськ». У турнірній таблиці зберігається тривладдя: по 15 очок мають «Граніт» (Черняхів), «Мал» (Коростень) і «Авангард». Проте коростенці провели на гру менше.
Олег БРЮХАНОВ