Золота молодь звягельщини-2018

Золота молодь звягельщини-2018

ЗНАЙОМТЕСЯ: МЕДАЛІСТИ МІСТА І РАЙОНУ
Пролунав останній дзвоник, відшумів випускний бал, і перед кожним із учорашніх школярів відкриваються двері дорослого життя. Яким воно буде, значною мірою залежить від них самих. Адже шкільні роки, коли вони перебували під постійною опікою батьків та вчителів, залишаються у минулому. Водночас кожен із випускників покидає школу не з порожніми руками, а маючи багаж знань і вмінь, які, маємо надію, не раз допоможуть молоді у виборі правильних життєвих рішень.
Звісно, що не завжди оцінки в атестаті відіграють визначальну роль у подальшому житті людини. Втім, школярі, котрі щороку демонстрували найвищий рівень знань із кожного предмету, без сумніву, заслуговують на особливу повагу.
Які вони — щасливі володарі золотих та срібних медалей? Відповідь на це питання дає газета «Звягель», представляючи вашій увазі нашу традиційну рубрику, підготовлену спільно з інформаційно-методичним центром управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, відділом освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації та за підтримки Новоград-Волинської районної ради.















































































































БАЦЕКО Юлія, НВК, золота медаль


Юлія має високий рівень навчальних досягнень з усіх предметів. Особливу увагу гімназистка приділяє вивченню філології та предметів природничого циклу. Вона брала активну участь та має перемоги в учнівських олімпіадах та творчих конкурсах. Дівчина мріє стати відомим лікарем і докладе максимум зусиль для здійснення мрії.


ВІНСЬКИЙ Владислав, НВК, золота медаль


Владислав — активний, цілеспрямований, товариський юнак. Гімназист має глибокі знання з предметів природничого циклу. Неодноразово посідав призові місця на ІІІ етапі учнівських олімпіад із навчальних предметів, був учасником всеукраїнського етапу олімпіади з хімії, два роки поспіль отримував стипендію міського голови. До речі, ЗНО з хімії Влад склав на 199 балів. У майбутньому мріє стати лікарем-стоматологом.


КАРПИШИНА Аліна, НВК, золота медаль


Аліна — чуйна і добра дівчина. Користується авторитетом і повагою. Гімназистка свій вільний час присвячує спорту. Аліна є неодноразовим призером всеукраїнських та міжнародних змагань із карате та має титул чемпіона України з карате. У 2018 році стала переможцем міського рейтингу «Гордість міста» у номінації «Спортсмен року». Була стипендіаткою міського голови. У майбутньому мріє стати веб-дизайнером.


СУКАЧ Вікторія, НВК, золота медаль


Вродлива, ніжна і доброзичлива, з чарівною усмішкою. Вікторія з повагою ставиться до однокласників та педагогів. Приємно вражає висока культура спілкування юнки. Перевагу випускниця надає предметам філологічного напрямку. У майбутньому хоче всебічно розвиватися, приносити користь своїй країні та її громадянам. Своє життя мріє пов’язати зі сферою дипломатії, хоче вивчити декілька іноземних мов, а також багато подорожувати.


ЯНЧУК Сергій, НВК, золота медаль


Сергій — серйозний, цілеспрямований, спокійний, виважений і вихований юнак. Він має багато друзів. Гімназист є призером міських та обласних олімпіад із математики, фізики, хімії. Сергій у майбутньому планує отримати технічну освіту, оскільки вважає, що це цікаво. До того ж, у сучасному суспільстві необхідно мати технічні знання, щоб бути корисним громадянином своєї держави.


БОЙЧУК Анастасія, НВК, срібна медаль


Головною метою навчання в школі для Анастасії було отримати грунтовні знання, які б дали можливість реалізувати себе в майбутньому, а срібна медаль — нагорода за старанність і працьовитість. Анастасія — цілеспрямована, впевнена і завжди усміхнена, має серйозні плани на майбутнє. Дівчина мріє стати успішною людиною і докладає всіх зусиль для досягнення поставленої мети.


БОРТНИК Денис, ЗОШ №2, золота медаль


Денис — наполегливий у досягненні своєї мети, принциповий, завжди має власну думку, яку вміє обгрунтувати та відстояти. Чудовий оратор, гарно володіє акторськими здібностями. Неодноразовий переможець міських олімпіад із хімії, отож і майбутню свою професію мріє пов’язати з природничими науками. Можливо, Денисові вдасться винайти ліки від страшних недуг і врятувати багато життів.


КИРДАН Дар’я, ЗОШ №2, золота медаль


Дар’я займає активну життєву позицію. Ініціативна, старанна, відпо­відальна, товариська, завж­ди усміхнена. Своє подальше життя дівчина мріє пов’язати з інформаційними технологіями. У цьому їй допоможе знання іноземної мови, якою Дар’я гарно володіє. Прагне наполегливою працею зробити вагомий внесок у розвиток держави.


БАШИНСЬКА Юлія, ЗОШ №2, срібна медаль


Мрійлива, ерудована, закохана в літературу. Юлія не лише багато читає, але й сама робить перші кроки в написанні власних поезій. В її арсеналі — щорічні перемоги в мовно-літературних конкурсах, а також — в учнівських предметних олімпіадах. Щиро бажає випускникам вступити до омріяних закладів та стати професіоналами в обраній галузі.


ВОВЧЕНКО Ілля, ЗОШ №3, золота медаль


Ілля захоплюється комп’ю­терними технологіями і мріє в майбутньому пов’я­зати своє життя з розробкою і вдосконаленням штучного інтелекту.

Своїми успіхами випускник завдячує своїй сім’ї, яка завжди надає підтримку, і, безперечно, вчителям школи №3.


ЧЕРНИШУК Анна, ЗОШ №3, золота медаль


Анна мріє про успішне майбутнє, про велику і дружню сім’ю. Натхнення до навчання отримувала від своєї родини та досвідчених учителів. Дівчина вдячна батькам за терпіння і віру в її здібності. Анна — інтелектуальна, начитана, легка у спілкуванні. Добра та сердечна з друзями. Із великою теплотою ставиться до людей.


ГНАТЮК Олександра, СШ №4, золота медаль


Олександра вдячна кожному, хто вплинув на формування її світогляду, хто допоміг віднайти власне «я». Сьогодні ж дівчина впевнено прямує в широкий світ нових відкриттів, звершень та перемог. Олександра бажає випускникам терпіння, наснаги, успішного вступу до омріяного закладу та реалізації всіх планів і бажань. А своїй рідній школі — учнів, які згодом її прославлятимуть.


ЄРМОЛАЄВ Максим, СШ №4, золота медаль


«Школа — фундамент майбутнього, — вважає Максим. — Це — цеглини знань, вікна мрій і сподівань, двері нових звершень». Саме вчителям, батькам, однокласникам дякує випускник за проведені спільно роки. Юнак знає, що завтра — нелегка праця, в якій будуть перемоги й поразки, утіхи й розчарування. Всім випускникам Максим бажає успіхів у дорослому житті!


МАКАРЧУК Катерина, СШ №4, золота медаль


Складно Катерині прощатися з рідною школою, учителями, які дали знання, наповнили душу теплом та любов’ю. Катя планує використати весь набутий досвід для того, щоб вступити до омріяного закладу вищої освіти, отримати диплом і згодом працювати в галузі інформаційних технологій. Щиро зичить випускникам удачі в досягненні своєї мети, а школі — процвітання.


ПРИЩЕПА Владислав, СШ №4, золота медаль


Влад — один із небагатьох учнів, який отримав найвищий бал із ЗНО з історії України. «Школу недаремно називають другою домівкою, — говорить Владислав. — Тому 11 років, проведених тут, можна сміливо вважати найкращими. Час прощання, який ще колись був так далеко, вже змушує стримувати свій сум…». Слова подяки юнак адресує вчителям, однокласникам за те, що допомагали, підтримували. А рідна школа назавжди буде в серці як спогад про дитинство. Владислав бажає СШ №4 розвитку, а також цілеспрямованих та перспективних учнів.


ТИХОНОВА Вероніка, СШ №4, срібна медаль


Як і багатьом випускникам, Вероніці трохи сумно залишати школу.

Дівчині не вистачатиме однокласників, учителів, уроків та перерв. Вероніка вдячна всім, хто наповнював щодення радістю та щастям.

Нині планує здобути освіту в Києві, щоб стати дипломатом. Розуміє, що попереду — важкий шлях, проте її крок виважений та впевнений.

Усім випускникам Вероніка бажає здійснення найзаповітніших мрій.


БІРЮЧЕНКО Олексій, ЗОШ №7, золота медаль


Олексій — справжня гордість не лише для батьків, а й для школи, міста, області. Талановитий, розумний, культурний, ввічливий. Неодноразовий переможець шкільних, міських, обласних етапів учнівських олімпіад. Олексій став переможцем МАН всеукраїнського рівня. Перевагу юнак надає точним наукам, а конкретніше — програмуванню. Олексій два роки поспіль отримував стипендію міського голови. Найголовніша риса, яку цінує в людях, — це чесність. Випускник щиро вдячний батькам та вчителям за їх любов і працю.


ШМІДТ Анатолій, ЗОШ №7, золота медаль


Анатолій — зразок учня-інтелігента. З дитинства цікавився математикою, яка давалася найлегше. Тому своє життя прагне поєднати з царицею всіх наук. Формула успіху хлопця полягає в добросовісному ставленні до справи, яку виконує. Був стипендіатом міського голови. Майбутнім випускникам Анатолій бажає успіхів у складанні ЗНО. «Якщо хочете досягти бажаного, не шкодуйте себе, працюйте, учіть, читайте додаткову літературу», — такі поради дає випускник.


СОРОКА Олександра, ЗОШ №10, золота медаль


Праця, оптимізм, постійне самовдосконалення — це запорука успіху Олександри. Неодноразова переможниця міських та обласних олімпіад, дворазова стипендіатка міського голови. Має серйозні плани на майбутнє, пов’язані з подальшим вивченням біології, яку, до речі, дівчина склала на 200 балів! Прагне завжди залишатися гордістю для тих, хто вірить та підтримує дівчину. Мріє багато подорожувати.


ШПІР Аліна, ЗОШ №10, золота медаль


Аліна — «золота медалістка» і пишається цим. Дівчина змогла довести, що здобути чогось можна, лише завдяки наполегливій праці та старанності. Зараз — в очікуванні нового дорослого життя. Мріє успішно скласти іспити і стати студенткою. Переконана, що може розраховувати на своїх батьків, бо саме вони завжди надавали підтримку. І саме завдяки родині, подолала досить високу сходинку в житті.


МАТВІЙЧУК Артем, Киківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


Як непомітно пролетіли мої найкращі роки — роки безтурботного дитинства та шкільної юності. Вони були такі насичені і творчі! Сцена — з шести років: гуморески, вірші, танці… А потім — олімпіади, конкурси, різноманітні змагання. І це було так захопливо!

Цією золотою медаллю я завдячую, перш за все, своїм батькам, які створювали для мене всі умови. А ще — всім учителям, які вкладали в мене основи знань, свою душу, допомагали і підтримували.

Попереду в мене ще одна заповітна мрія — отримати бажану професію. Але найбільше я хочу, щоб мир і спокій був у нашій державі, щоб швидше повернувся зі служби в армії мій брат, щоб тато не їздив на заробітки до іншої країни, а підтримував і допомагав мамі, щоб щасливим було дитинство у моєї маленької сестрички, щоб здоровими були дідусь та бабуся. Тоді і я буду безмежно щасливим!


СИМОНЧУК Дарина, ОНЗ «Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів», золота медаль


Моя мрія на найближчий час — вступити до ВНЗ.

А взагалі я хочу бути гарною людиною, посісти своє місце в житті, бути потрібною людям і приносити їм користь.

Вірю, що бажання і наполеглива праця допоможуть подолати всі негаразди і прийти до заповітної мрії.

Лише від нас залежить наше майбутнє.

Вірте, працюйте і ніколи не зупиняйтесь на досягнутому!


СУПРУНЧУК Ярослава, ОНЗ «Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів», срібна медаль


Моя головна мрія — зробити цей світ трішки кращим. Тому я прагну стати лікарем. Для цього потрібно багато часу, сил та знань. Та я вірю, що моя мрія стане реальністю. Напевно, для учнів одинадцятих класів головною проблемою є вступ до обраного навчального закладу на бажану спеціальність. Цей етап — важливий, проте не головний. Думаю, головне — просто залишитись людиною за будь-яких обставин і вірити у власні сили.


НЕДЗЕЛЬСЬКИЙ Артем, Барвинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


Є думка, що випускник сільської школи не може бути медалістом. Приклад Артема показує хибність таких настроїв. «Толерантний, урівноважений, обізнаний в усьому» — такої думки про нього однокласники. Артем любить працювати в команді. Він — надійний, відповідальний. Захоплюється футболом. У творі з української мови та літератури на ЗНО наш випускник використав цитату футболіста Златана Ібрагімовича: «Доведи, що без тебе команда — ніщо, проте пам’ятай, що без команди ніхто — ти». Олімпіади, змагання, КВК, неперевершений гумор на сцені і навчання на високому рівні завжди гармонійно поєднуються у житті Артема. Вчителям вдячний за отриманий досвід: «Яку б професію не обрав, найголовніше, щоб я підтвердив високий статус, який по праву ношу — бути людиною». Мріє зробити все для України, щоб вона стала дійсно європейською державою.

   
 
— золота медаль
 
— срібна медаль