Голова оргкомітету «Лесиних джерел» Оксана Гвозденко розпорядилася запросити на свято рок-гурт

Заступник міського голови Оксана Гвозденко (голова оргкомітету свята) і начальник відділу культури і туризму міської ради Лариса Заєць взяли участь у зустрічі з пресою депутата міської ради Ігоря Юшманова за підсумками поїздки депутатської делегації до польського міста Ломжа на святкування ювілею міста-побратима.
Ігор Геннадійович захоплено розповів про культурну програму, приурочену до 600-річчя Ложмі. Зокрема, про великий святковий концерт, хедлайнером якого виступив популярний у Польщі рок-гурт. За словами Юшманова, рок-музика припала до смаку як молоді, так і старшому поколінню. Словом, було круто для всіх.
З огляду на те, що програма «Лесиних джерел», яка щороку практично в незмінному вигляді пропонується звягельчанам і гостям міста, дедалі більше зазнає критики, Оксана Гвозденко одразу дала вказівку начальнику відділу культури і туризму міської ради Ларисі Заєць звернути пильнішу увагу на фестиваль «Леся Гранд Фест», що цими днями відбудеться в Новограді-Волинському. Завдання полягає в тому, щоб вибрати з виконавців «Леся Гранд Фесту» одночасно цікавий і відносно недорогий колектив, і запросити його виступити на центральній сцені Новограда під час концерту до «Лесиних джерел».
У Новограді хочуть залучити, так званий, «бюджетний варіант». Щоб і глядачу сподобалося, і в бюджет свята вкластися. Торік святкування «Лесиних джерел» обійшлося біля 200 тисяч гривень, що були зібрані з різних джерел. У польському місті Ломжі, за інформацією депутата Ігоря Юшманова, День міста також фінансували з різних джерел. Водночас концерт за участю популярних у Польщі гуртів подарувало місту тамтешнє місцеве підприємство за власний кошт.
Олег БРЮХАНОВ