ХРОНИКА 13/2009

НЕ ВПОРАВСЯ З КЕРУВАННЯМ
15 березня, між селами Курчиця-Михіївка, близько 6 ранку, водій автомобіля АЗЛК-2140, рухаючись у напрямку м.Рівне, на небезпечному повороті не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини, де перекинувся. 36-річного рівненчанина з травмами різного ступеня тяжкості було доставлено до лікарні.
РОЗІБРАЛИСЯ «ПО-БРАТСЬКИ»
15 березня до міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення з Нов.-Волинського міськрайТМО про те, що до них за медичною допомогою з тілесними ушкодженнями звернулися двоє місцевих жителів, 23-річний Олексій та 21-річний Назар. Як з’ясували правоохоронці, того дня, близько 18 години, двоє молодиків у дворі вирішили з’ясувати стосунки. Поруч з ними знаходився Віталій, 1991 р.н.
Спочатку Назар грубо обізвав Олексія. Той, образившись, схопив палицю і вдарив нею Назара.
17-річний Віталій, який уважно спостерігав за молодиками, взяв приклад та скляною пляшкою наніс удар по голові кривднику Назара.
У діях молодих хлопців вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.296 КК України (хуліганство). Тепер з усією трійцею розбираються правоохоронці.
ЛОБ У ЛОБ
Цього ж дня, о цій же годині, сталося ще одне ДТП. Водій автомобіля «Фольксваген», рухаючись по вул.Житомирське шосе у напрямку перехрестя вул.Кірова, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з авто «Шевроле».
У результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали пасажир «Шевроле», 60-річний місцевий житель, та водій «Фольксвагена» — 23-річний звягельчанин.
МОГЛО БУТИ І ГІРШЕ
22 березня, о 12.40 хв., на регульованому перехресті вул.Житомирська — Волі, водій автомобіля ВАЗ 21063, 27-річний житель нашого міста, скоїв наїзд на неповнолітнього хлопчика, учня 2-го класу однієї з місцевих шкіл, котрий несподівано вибіг на проїзну частину дороги, на червоне світло світлофора. 7-річну дитину з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.
А.ВЛАСЮК, помічник начальника МВ, старший лейтенант міліції