www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 27/2018

06 Липня 2018 | Оприлюднив: | 2 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Яке ім’я мав англійський мореплавець Кук? А. Джеймс. Б. Джім. В. Дженні. Г. Джовані.
  2. Що не давало спати казковій принцесі? А. Насінина кукурудзи. Б. Картоплина. В. Горошина. Г. Макова зернина.
  3. Плай — це ... А. Стежка в горах. Б. Гуцульське вогнище. В. Тканий виріб. Г. Гуцульська страва.
  4. Гасовий нагрівальний прилад. А. Натиск. Б. Примус. В. Прилука. Г. Неволя.
  5. Хто виконав головну роль у кінофільмі «Термінатор». А. Сталлоне. Б. Вілліс. В. Сігал. Г. Шварценеггер.
  6. Представників якої професії замінювали в середні віки цирульники? А. Вчителів. Б. Лікарів. В. Військових. Г. Шахтарів.
  7. У Каліфорнії для боротьби з будяками використовували ... А. Гусей. Б. Курей. В. Качок. Г. Індиків.
  8. Сара — це справжнє ім’я співачки ... А. Алсу. Б. Земфіри. В. Жасмін. Г. Мадонни.
  9. Хто назвав пароплав «коптильною діжкою, яка не має майбутнього»? А. Наполеон. Б. Кутузов. В. Бісмарк. Г. Ленін.
  10. Назва Фінляндії — Суомі — означає ... А. Гори. Б. Ліси. В. Сніг. Г. Болото.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №27: 1. А. 2. В. 3. А. 4. Б. 5. Г. 6. Б. 7. А. 8. В. 9. А. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,